Lowlands ondanks recessie in ijltempo uitverkocht

Huh!? Lowlands is uitverkocht! Uit mijn hoofd geschreven een absoluut record. Doorgaans kun je na Pinkpop nog kaartjes halen voor Lowlands, als de organisatie de volledige line-up uit de doeken doet. Maar dat zit er nu niet meer in. Bij de officiële Lowlands-verkooppunten zijn geen kaarten meer voorradig.

Dat is helaas goed nieuws voor de ticketbureaus die tegen woekerprijzen doorverkopen of malafide ondernemers die valse tickets op de markt brengen; zij kunnen hun prijzen omhooggooien.

Ik gok evengoed dat organisator Mojo nog wel wat kaarten achter de hand heeft gehouden, die daags voor het festival van eind augustus pas in de verkoop gaan. Op die manier wordt de zwarthandel op het piekmoment gedwarsboomd.

Het is evengoed uniek te noemen. De recessie slaat aan alle kanten toe, mensen denken wel twee keer na voor ze hun geld uitgeven. En dan is Lowlands gewoon uitverkocht!! Het blijkt maar weer, dat dit festival een heel goede naam heeft opgebouwd onder het publiek. Anders waren we nooit zo loyaal geweest om nu al die tickets al te kopen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>