Dit jaar nieuw op Lowlands: wijnbar, satebar, sushi, dim sum en sake

Op popfestivals is de catering vaak eenzijdig: meerdere frituurkramen, een pizzakarretje, Aziatische hap en als je geluk hebt een pannenkoekenstand. Ontbijten, lunchen, dineren en snacken is dan ook altijd een feest op Lowlands, waar de catering nog veelzijdiger is dan in een gemiddelde shopping mall. Dit jaar is het aanbod nog exotischer, verklapt Missethoreca. Er is zelfs een heuse satébar, waar zes verschillende soorten saté op houtskool worden gerookt met evenveel soorten sausjes en lontong, een soort geperste rijst.

Maar er is meer: een cateraar uit Drenthe komt verse soepen bereiden en er is een stand met luxe Aziatische happen. Denk aan dim sum, sushi en sake.

Zelf kijk ik erg uit naar de wijnbar. Op festivals worden vaak wijntjes van een bedenkelijk niveau geschonken, ook wel bekend onder de geuzennaam ‘kater in een flesje’. Maar de organisatie heeft gemerkt dat steeds meer jongeren niet alleen maar bier willen tanken, dus is er dit jaar ruimte voor een wijnbar.

Maandag, op de laatste dag van Pinkpop, wordt een groot deel van de line-up van Lowlands onthuld. NLpop kon al melden dat van eigen bodem in elk geval Miss Montreal, Bertolf en Elle Bandita zijn vertegenwoordigd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>