Recessie gaat aan Vrienden van Amstel Live voorbij

Het mag dan crisis zijn, mensen leggen nog graag wat geld neer voor een onbezorgd avondje uit met vermaak. De kaartverkoop van de Vrienden van Amstel Live gaat zo hard, dat er een extra avond is ingelast op 22 januari. De organisatie maakt verder bekend dat Kane en Nick & Simon zijn toegevoegd aan de line-up. Eerder werden Jan Smit, VanVelzen, Rowwen H´èze, Novastar en Het Goede Doel al vastgelegd. Xander de Buisonjé presenteert.

De vertrouwde muzikale estafettes – waarbij zangers en zangeressen beurtelings met elkaars band optreden – worden nu op onverwachte momenten over de avond verspreid.

Zo behoren de vaste sets met drie nummers tot het verleden, waardoor een programma vol variatie en verrassingen ontstaat. Daarnaast brengen de artiesten ook nummers ten gehore van nationale en internationale bands en artiesten die voor hen een inspiratiebron vormen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Recessie gaat aan Vrienden van Amstel Live voorbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>