Registratie Vrienden van Amstel Live op Nederland 3

De Vrienden van Amstel 2010 is achter de rug. Zo’n 50.000 bezoekers hebben de muziekavond nog vers in het geheugen. De rest van Nederland kan vanavond kijken naar een registratie verzorgd door de NPS. Vanuit een omgetoverd Ahoy treden in het grootste muziekcafé van Nederland diverse Nederlandse artiesten op, zoals Jan Smit, Nick & Simon, VanVelzen, Kane, Novastar, Rowwen Hèze, IOS en Het Goede Doel. Xander de Buisonjé presenteert.

Dit jaar zijn enige nieuwe elementen toegevoegd: de muzikale estafettes, waarbij zangers en zangeressen beurtelings met elkaars band optreden, worden nu op onverwachte momenten over de avond verspreid. Daarnaast brengen de artiesten nummers ten gehore van nationale en internationale bands en artiesten die voor hen een inspiratiebron vormen.

Bovendien brengen de artiesten aan het eind van de show een eerbetoon aan een bekende artiest uit de Nederlandse muziekcultuur. Dat is dit jaar André Hazes.

De Vrienden van Amstel Live, 20.25 uur, NPS (NL3)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Registratie Vrienden van Amstel Live op Nederland 3

  1. Remko

    Jammer dat Jan Smit daar mocht gaan staan blaten. Wat een ergernis om hem een lied van André Hazes te laten blaten. Het was niet om aan te horen. De poliepen springen bijna spontaan op zijn stembanden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>