Afrojack exclusief op Dance Valley 2012

Sinds premier Mark Rutte vorig jaar op Dance Valley stond te waggelen is het festival natuurlijk eigenlijk de hipheid ver voorbij. Bovendien dreigde het evenement een flop te worden; er kwamen 30.000 mensen terwijl er plaats was voor 60.000. Oorzaak: de crisis, en de btw-verhoging die door het kabinet van diezelfde Mark Rutte is doorgevoerd.

De organisatie zag zich gedwongen bij iedere toegangskaart een tweede kaart gratis weg te geven. Het is dus niet verwonderlijk dat ze dit jaar kiezen voor nog meer verbreding.

Naast een podium voor fetisjmerk Wasteland, hebben ze dit jaar een aantal mainstream artiesten geboekt. Als enige zomerfestival heeft Dance Valley dj Afrojack vastgelegd. Ook Gers Pardoel en The Opposites zullen optreden. Goed, ik overdrijf misschien een beetje over ‘mainstream’. Voor danceliefhebbers is de line-up zeker de moeite waard.

Talloze namen uit de trance, techno en hardcore, waaronder Ferry Corsten, Lucien Foort en The Prophet, maken hun opwachting. Dance Valley blijft een vaste waarde in festivalland. Als er een paar Top 40-artiesten nodig zijn om in deze economisch gure tijden te overleven, dan geeft dat natuurlijk eigenlijk helemaal niets.

Dance Valley vindt plaats op 4 augustus in Spaarnwoude. De kaartverkoop is al gestart.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>