Feesttent stort in tijdens noodweer Steenwijkerwold (video)

Op het Dicky Woodstock Popfestival in Steenwijkerwold (Overijssel), is een festivaltent ingestort door noodweer. Er zijn ongeveer vijftien gewonden gevallen, waarvan er elf met ambulances naar ziekenhuizen in Zwolle, Heerenveen en Meppel zijn gebracht. Een aantal andere mensen ging op eigen gelegenheid naar een ziekenhuis.

Volgens een politiewoordvoerder zijn de gewonden er niet heel ernstig aan toe. Ze hebben kneuzingen en botbreuken. Op Twitter ging het gerucht dat er ook iemand zou zijn omgekomen, maar dat is niet zo, zegt de politie. In de tent waren ongeveer 150 mensen.

Het festival is na het incident meteen afgelast. In de tent zou een concert worden gegeven door Rowwen Hèze. Vandaag was de laatste dag van het Dicky Woodstock Popfestival. Het optreden van Rowwen Hèze moest de feestelijke afsluiting worden.

Bekijk een heftige video van het festivaldrama:


Video op Youtube

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Feesttent stort in tijdens noodweer Steenwijkerwold (video)

  1. Visser

    Wanneer er tenten voor bepaalde evenementen worden gebruikt is het van belang dat u er op let dat deze tent zorgvuldig en vakkundig opgezet wordt. Binnen de branche bevinden zich namelijk een aantal leveranciers die zich hier niet aan houden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>