Wat te doen met Kerstmis 2012!? (selectie)

Zin om de komende nacht los te gaan, maar nog geen idee waar? Een last minute selectie van de vetste feesten in de komende nacht

Beyoglu goes Jimmy Woo, urban en clubmuziek in Amsterdam met een aantal Turkse dj’s. Dresscode: designerkleding. Mannen alleen worden niet binnengelaten. Of ga naar Passie X-Max Edition in de Maassilo in Rotterdam, met onder meer Yellow Claw.

Tevens in Rotterdam, in Corso de Black Tie Christmas Party. Housemuziek met onder meer Sunnery James, Ryan Marciano en Michael Mendoza. In Paradiso Amsterdam ook een Black Tie Christmas special: BOSS met R&B, hiphop en oldschool.

Hardcore liefhebbers zijn de komende nacht te vinden in de Turbinenhalle in Oberhausen, Duitsland. Een groot aantal Nederlandse en buitenlandse hardcore dj’s draait daar op Army of Hardcore. Dichterbij de Randstad is Pokke-Kerst-Herrie 2012 in Club Rodenburg in Beesd. XXlerator in Nijmegen is uitverkocht.

In het noorden van het land hardcore en terror op Overstuurd, Hardcore Bells in Sans Souci in Berlikum, en in Beachclub Kokomo in Groningen dirty house, eclectic en urban electro op Flavourz 5 Year Anniversary, met onder meer Irwan en Afro Bros.

Dit is uiteraard maar een beperkte selectie in diverse genres. Ik zou hier een keuze uit maken. In het Nederlandstalige genre zijn er vanavond geen noemenswaardige feesten. Die doelgroep viert kerst natuurlijk ook grotendeels thuis.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wat te doen met Kerstmis 2012!? (selectie)

  1. Pingback: Muziekavond eerste kerstdag André Rieu en Marco Borsato | NLpop

  2. Kamper

    Ik zou toch denken dat Yellow Claw hoofdzakelijk Nederlandstalig is. Die is wel hoofdact op het grootste feest vanavond. De meute zal weer losgaan op dubstep als Krokobil, Nooit meer Slapen en Allermooiste feestje. En komende Zaterdag is op dezelfde lokatie het Supernova feest met Keizer, Gio, Bolle Bof, Fouradi, Darryl en JPB. 100 % NL RAP dus.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>