Frisse opening festivalseizoen: Paaspop 2013 van start!

Er zijn nog kaarten! • Paaspop 2013 van start • 12 podia met meer dan 175 acts uit binnen- en buitenland • Organisatie treft extra maatregelen wegens kou

Het is dan misschien één de koudste Paasweekends in mensenheugenis, dat mag de pret niet drukken. Echte festivalliefhebbers laten zich niet afschrikken door een beetje winterweer. Dat maakt de herinnering uiteindelijk alleen maar unieker. Paaspop, de officieuze opening van het festivalseizoen, gaat vanavond van start.

De line-up is zeker de moeite waard, met vanavond onder meer Memphis Maniacs, Skunk Anansie, Beef, Di-Rect, De Kraaien, The Kik en Kraantje Pappie. Zelfs de Golden Oldies van BNN komen langs. En dat slechts als opwarmertje voor de rest van het weekend.

Morgen barst het festival al om 14.30 uur los en staan topacts als Caro Emerald, Will And the People, Racoon, Kane, Blaudzun, Kensington, Epica en Babylon Circus op het programma. Ook vindt dan de uitreiking van de 3FM Serious Talent Award plaats.

Zondag sluit Paaspop af met onder meer The Gaslight Anthem, BZB, BLØF, Beth Hart, Handsome Poets, Yellow Claw, Sidney Samson, Noisia en Dope D.O.D. Maar dit is slechts een kleine greep uit het complete programma voor de komende drie dagen. Check paaspop.nl voor een volledig overzicht en timetable.

Tickets voor morgen en overmorgen zijn op dit moment nog gewoon via de website en regionale verkooppunten te krijgen. Hou Paaspop op de sociale media in de gaten: @Paaspop en facebook.com/paaspop en/of download de Paaspop app.

Er is nu nog geen nieuws over dat Paaspop uitverkocht zou zijn. De vrijdag was vorig jaar in de loop van de dag uitverkocht, maar toen waren tickets voor zaterdag en zondag nog gewoon te krijgen, evenals tweedagen- en campingtickets. In 2008 was het ook koud, er was zelfs sneeuw, en toen verkocht Paaspop uiteindelijk ook uit, dus wees er wel snel bij.

Paaspop 2013: 29, 30 en 31 maart op festivalterrein Molenheide in Schijndel.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>