Onderhandelingen Rolling Stones en Pinkpop vergevorderd

Jan Smeets werkt aan kroon op werk, kans op Stones steeds groter

Dat ik zaterdag schreef dat 2014 een topjaar wordt voor onze festivals was geen losse flodder. Pinkpop is namelijk bijna akkoord met de legendarische rockband Rolling Stones. Dat onthulde festivalbaas Jan Smeets in RTL Boulevard.

Smeets, die in december al meldde dat hij in gesprek was met de Stones, vertelde dat de onderhandelingen inmiddels in een vergevorderd stadium zijn. Alleen een definitieve bevestiging kan hij nog niet geven. Nadat er een akkoord is met de managers en tourplanners krijgen de muzikanten zelf het laatste woord.

De Stones kennen het Megalandterrein in Landgraaf, dat scheelt. Ze gaven er in 1995 en 1999 aparte concerten, maar op Pinkpop speelde de band nog nooit. Het zou natuurlijk een prachtige kroon op het werk van Jan Smeets zijn!

Reeds bevestigde namen voor Pinkpop 2014 zijn onder meer Metallica (eerste headliner), Arcade Fire, Ed Sheeran en Stromae. Het festival vindt plaats op 7, 8 en 9 juni. De kaartverkoop start op zaterdag 15 maart om 10.00 uur.

Afbeelding: De Rolling Stones vorig jaar op Glastonbury, screenshot Youtube

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Onderhandelingen Rolling Stones en Pinkpop vergevorderd

  1. Henk van Overdijk

    Fantastisch als dit waar zou zijn! Ik ben er erbij.

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Zo, dat zou inderdaad mooi zijn als dat lukt. Maar ook merkbaar aan de (entree) prijzen denk ik.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>