Stemmen voor de DJ Mag Top 100 van 2014

Online voting voor prestigieuze DJ Mag Top 100 is geopend

Vorig jaar werd de Nederlandse dj en producer Hardwell voor het eerst uitgeroepen tot beste dj ter wereld in de toonaangevende DJ Mag Top 100. De wereldwijde poll wordt dit jaar alweer voor de 21ste keer georganiseerd.

Nederlanders doen het sowieso altijd heel goed in de jaarlijst. Armin van Buuren stond al vijf keer bovenaan en vorig jaar werden zes van de tien hoogste plekken ingenomen door Nederlanders. In 2012 was dat ook al de helft.

In de afgelopen jaren streden naast Hardwell en Armin de Nederlanders Tiësto, Nicky Romero, Afrojack en Dash Berlin met onder meer Avicii, David Guetta, Steve Aoki, Skrillex en Dimitri Vegas & Like Mike om de topposities in de lijst.

Om te stemmen ga je naar top100djsvote.djmag.com

Veel dj’s zijn inmiddels druk met promotie via sociale media. Het mooie is dat zij vaak nieuwe tracks lanceren waarmee ze fans aanmoedigen om te stemmen.

De winnaar wordt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) bekendgemaakt, en die show wordt groter dan ooit. Sinds vorig jaar vindt de uitreiking plaats tijdens het Amsterdam Music Festival (AMF), een groot dance-feest met veel top-dj’s.

Het AMF werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd in de Rai, en dat was zo’n doorslaand succes dat ze het jaar op 18 oktober in de Amsterdam Arena doen.

Dit jaar weer Nederlander op 1 in DJ Mag Top 100?

Loading ... Loading ...

Eerder: DJ Mag Top 100 van 2013DJ Mag Top 100 van 2012

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>