Programma Pinkpop 2015: Anouks zesde keer

Complete programma onthuld • Kaartverkoop start aanstaande zaterdag

Het volledige programma voor Pinkpop 2015 is vandaag bekendgemaakt. Anouk komt voor de zesde keer naar het populaire festival in Landgraaf en vestigt een record. Krezip, Faithless en Muse stonden elk in totaal vijf keer op Pinkpop.

Anouk speelde in 1998 voor het eerst op Pinkpop, en in die tijd was een flink deel van het publiek een stuk minder mainstream. Zij werd toen bekogeld met een ei. Het incident is uitgegroeid tot een onvergetelijk moment in de Pinkpop-historie. In 2001, 2003, 2009 en 2012 kwam Anouk terug en werd zij vriendelijker onthaald.

Dit jaar staat Anouk op zaterdag 13 juni op het Mainstage. Andere grote acts zijn Foo Fighters, Muse, Robbie Williams, Pharrell Williams, Elbow, The Script, Dotan, George Ezra, OneRepublic, De Jeugd Van Tegenwoordig en The Wombats.

Op het 3FM Stage zie je onder meer Avicii, Sam Smith, Kensington, Faith No More, Selah Sue, Counting Crows en Typhoon. En op het Brand Bier Stage onder meer Above & Beyond, Paloma Faith, Gavin James, Kovacs en John Coffey.

Het volledige programma en info over tickets vind je op pinkpop.nl
De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 28 februari om 10.00 uur.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>