Amsterdam Dance Event onthult ruim 600 namen

Jubileumeditie verwacht 365.000 bezoekers uit binnen- en buitenland

De organisatie van het Amsterdam Dance Event (ADE) heeft vanochtend ruim vijfhonderd namen bekendgemaakt. Naar verwachting zullen ruim 2200 acts hun opwachting maken, dus het is waarschijnlijk sneller om een lijst te maken van grote namen die níet aanwezig zullen zijn op de jubileumeditie van het festival.

ADE bestaat in oktober twintig jaar. Onder de bevestigde namen vinden we Tiësto, Hardwell, Martin Garrix, Armin van Buuren, David Guetta, Nicky Romero, Markus Schulz, Oliver Heldens, Showtek, Yellow Claw, Carl Cox en Kraak & Smaak. Check de complete lijst van bevestigde acts hier op a-d-e.nl

ADE 2015 vindt plaats van 14 tot en met 18 oktober op talloze locaties in Amsterdam. De organisatie verwacht 365.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Er staan zo’n 350 evenementen op de agenda. Naast de optredens van dj’s is er een conferentie voor professionals uit de dancescène.

De week wordt afgesloten met het Amsterdam Music Festival (AMF) in de ArenA, met de bekendmaking van de DJ Mag Top 100 van 2015. De stembussen voor die toonaangevende uitverkiezing van beste dj ter wereld zijn al geopend!

Wordt Martin Garrix dit jaar beste dj ter wereld?
Check complete DJ Mag Top 100 van vorig jaar
Nederland nog lang niet moe van festivals (top 25)
Terugkijken: uitreiking DJ Mag Top 100 van 2014

Video: ADE 2014 aftermovie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>