Hit of shit: The Kevin Costners – Laid Me Loved Me

Het is 2006 als The Kevin Costners meedoen aan De Grote Prijs van Nederland. De talentenjacht heeft zich al eerder bewezen als een gunstige springplank naar een breder publiek, alleen gaat er vaak wat tijd over heen. In geval van The Kevin Costners twee jaar. Ze winnen namelijk die editie van De Grote Prijs, maar pas nu is het debuutalbum af. Een opwarmertje daarvoor is Laid Me Loved Me.

Klinkt als een ondeugende titel, maar het is slechts de helft van een zin. "You laid me, loved me in your arms". En dan klinkt het al meteen een stuk minder ondeugend, eerder aandoenlijk.

De videoclip is wel ondeugend. De band heeft de meest corny foto's bij elkaar gezocht en daarmee een beetje geknipt en geplakt. De mondjes kunnen open en dicht waardoor de foto's het liedje 'zingen'.

The Kevin Costners zijn intussen ondergebracht bij Excelsior en dat brengt meteen een aardig podium met zich mee. Ik ben benieuwd hoe ver ze het gaat schoppen, Laid Me Loved Me is in elk geval een behoorlijk visitekaartje.

  • Hit
  • Shit
Created on May 29, 2008

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hit of shit: The Kevin Costners – Laid Me Loved Me

  1. Pingback: Hit of shit: The Kevin Costners – Laid Me Loved Me (video) | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>