Hit of shit: Bertolf – Another Day (video)

Eén van de heetste veelbelovende talenten op dit moment is zonder twijfel Bertolf. Sinds deejay Giel Beelen hem op sleeptouw heeft genomen, is er geen houden aan. En iedereen lijkt ook positief. Dat is dan weer vooral gebaseerd op debuutsingle Another Day, een inderdaad uitstekend nummertje. Bertolf heeft nu ook de videoclip af bij deze hit-in-wording.

Ja, ook ik ben zo’n figuur die lovend spreekt over Bertolf. Another Day is een heel radiovriendelijk plaatje geworden zonder saai of mainstream te zijn. Het doet me een beetje denken aan Keane, wat wel weer vreemd is, aangezien ik hun vorige platen erg beroerd vond. En ik heb er ook een hekel aan om dingen on-Nederlands goed te noemen – alsof er in Nederland alleen maar bagger wordt gemaakt – maar Another Day kan zich wat mij betreft echt meten met de betere Britse en Amerikaanse singer/songwriter-achtige hits.

De videoclip is alleraardigst. Begint in zwart-wit en langzaam komt er wat kleur in. Het is vooral een heel lieve videoclip.

Wat mij betreft staan alle lichten dus op groen voor Bertolf en dat debuutalbum kan dan ook niet snel genoeg komen. Dat laat nog op zich wachten tot 9 januari, tot die tijd draai ik Another Day grijs. En dat geeft Ilse deLange nog even de tijd om op zoek te gaan naar een andere gitarist ;-)

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Bertolf – Another Day (video)

  1. Berdien

    Geweldig!!

      /   Reply  / 
  2. Arend

    Ja klinkt echt Engels en on Nederlands schijnt heeeel belangrijk te zijn voor een Nederlandse band.
    Mogen we ook als een Kiwi of Aussie klinken eigenlijk? of kan dat EEEcht niet.?
    Leuk liedje trouwens HIT

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>