Hit of shit: Anny – No Regrets (video)

Leaf bestaat niet meer, de band gooide er eerder dit jaar het bijltje bij neer. Te veel muzikale meningsverschillen, ondanks een succesvol debuutalbum. Zangeres Annemarie Brohm kreeg onder de naam Anny een platendeal bij 8ball Music en heeft nu haar eerste video afgeleverd in de vorm van No Regrets. Het is meteen een dikke diss naar haar voormalige kluppie Leaf.
Ja, ze geeft toe dat het een mooie tijd is geweest met Leaf. Maar spijt van de breuk heeft ze niet, Annemarie wil haar eigen ding doen en krijgt daar nu alle ruimte voor. Eerlijk is eerlijk: Life’s a Beach, dat album van Leaf, was wel erg fusion met veel verschillende muziekstijlen. Wonderwoman was erg prettig, maar verder stond er niet veel briljants op de cd.

Het geluid van Anny lijkt in eerste instantie wel op dat van Leaf door het kenmerkende stemgeluid van Annemarie, dat bij vlagen doet terugdenken aan de jaren ’50 en ’60, toen vrouwengroepjes in dat ietwat nasale stemgeluid zongen, vaak meerstemmig. Maar No Regrets is vooral een luchtige popsong met een wat zure doch eerlijke boodschap. Het surft niet meer van genres als funk en trip naar rock en pop.

Prima debuutsingle, maar niet zo goed als Wonderwoman. Anny lijkt me evengoed talentvol genoeg om met een waardig eigen album te komen, ik heb er alle vertrouwen in dat zij er wel komt.

No Regrets

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of shit: Anny – No Regrets (video)

  1. Barco Morsato

    jezus wat een onvoorstelbaar schijtnummer… klinkt kut, zang is vals en onstrak… treurige video

      /   Reply  / 
    1. ram

      Stel je niet zo aan zeg!

        /   Reply  / 
  2. Henk-Jan

    Absoluut shitnummer, die nasale stem is niet om aan te horen!

      /   Reply  / 
  3. Thomas

    Hoorde’m vandaag voor het eerst. Kun je nagaan wat voor “hit” het dus is. Nummer kon me niet bepaald boeien. Clipje ook niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>