Hit of shit: Tim Douwsma – Allebei (video)

De deelname van Tim Douwsma aan So You Wanna Be a Popstar ligt alweer een aantal jaar achter ons. De jury verzekerde hem toen dat Tim er wel zou komen, linksom of rechtsom. Feit is dat hij nog steeds vooral als belofte geldt maar nog niet echt de grote doorbraak heeft beleeft. Wel scoorde hij bescheiden hitjes met enkele singles. De nieuwste heet Allebei. In de videoclip is een rol weggelegd voor actrice Melody Klaver.

Allebei doet mij een beetje denken aan de nummers van Jeroen van der Boom; popmuziek met een subtiel rockrandje. De stem van Tim is alleen wat liever/zachter. En het ontbreekt in Allebei ook aan een climax. Het nummer begint best wel leuk, maar halverwege merk je dat het eigenlijk vooral een beetje voortkabbelt zonder ergens echt te sprankelen.

Allebei gaat het dan ook niet worden voor Tim Douwsma. Ik gok dat hij evengoed met nog wel een single komt, wie weet dat het daarmee gaat gebeuren.

Tim Douwsma - Allebei

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Tim Douwsma – Allebei (video)

  1. Richard

    De overeenkomst met jeroen vd boom wordt alleen maar versterkt door de opname van de clip op het dak van een gebouw. Ik gun het Tim wel. 100% NL heeft de single opgepikt. Ik zie in Tim wel een jongen die na een paar singles zijn koers heeft gevonden (a la Thomas Berge).

      /   Reply  / 
  2. Erik

    zou best een blijvertje kunnen worden. gun het em zo

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>