Hit of shit: Ellen ten Damme – Ik hoop dat het slecht met je gaat

Zo, dat is weer eens een anders-dan-anders-liedje. Dit keer geen gezwijmel over blauwe luchten en liefdesuitingen. Nee, Ellen ten Damme zingt haar ex toe in niet mis te verstane wijze: Ik hoop dat het slecht met je gaat. Of toch mis te verstaan?

Want hoewel je zou denken dat Ik hoop dat het slecht met je gaat een nummer is waarin Ellen zich even flink afreageert op een vorige liefde, valt dat mee. Eigenlijk is ze boos omdat die persoon juist vertrokken is, niet haar keuze. En daarom hoopt ze dat het slecht met hem gaat, opdat hij spijt heeft van het verbreken van de relatie.

Ik hoop dat het slecht met je gaat is afkomstig van het album Durf Jij, dat vol staat met kleinkunst-achtige (luister)liedjes. Dit is met afstand één van de hardere nummers van het album – maar toch ook één van de ijkpunten van de plaat, een nummer dat Durf Jij eigenlijk typeert. Leuk!

Ellen ten Damme - Ik hoop dat het slecht met je gaat

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>