Hit of shit: Ellen ten Damme – Ik Moet Nog Zoveel Leren

Ellen ten Damme is toe aan het derde nummer dat het album Durf Jij? moet aanjagen. Dit keer is gekozen voor het ingetogen Ik Moet Nog Zoveel Leren, begeleid op piano en voorzien van de nodige dramatiek. De videoclip bevat beelden van Ellen onderweg en op het podium, maar dan met wat leuke ouderwetse special effects.

Het album Durf Jij heeft ruim een half jaar in de Album Top 100 gestaan, ten dele aangejaagd door de bijbehorende tournee. Die is nu afgerond en ook Durf Jij is uit de lijst verdwenen. Maar vanaf eind deze maand trekt Ellen weer door het land met de Cirque Stiletto Toer – welke breder gaat dan alleen het album Durf Jij? – dus wie weet wat voor uitwerking dat heeft op de albumverkopen.

Op deze blog is het al vaker gezegd en geschreven: prachtig kleinkunstalbum. Ook Ik Moet Nog Zoveel Leren vind ik een beeldschoon en spannend nummer. Opzichzelfstaand is het nu niet meteen hitlijstenvoer, maar als het je aanspreekt verdient de hele plaat minstens een keer je aandacht.

Ellen ten Damme - Ik moet nog zoveel leren

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: Ellen ten Damme – Ik Moet Nog Zoveel Leren

  1. Vernon

    mooi nummer, het hele albums is geweldig, maar het is een luisteralbum, je moet er echt voor gaan zitten,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>