Hit of Shit: Jebroer – Brommer (video)

Jebroer met Brommer: Nieuwe openbaring in Nederhop of typische eendagsvlieg?

Brommer, de nieuwe single van Jebroer, doet het momenteel erg goed in iTunes en op Youtube. Het nummer, geproduceerd door Boaz van de Beatz en voorzien van een grappige videoclip, groeit in sneltempo uit tot een flinke hype.

De Sjonnie-humor is niet nieuw. Doet een beetje denken aan The Opposites in hun begintijd. Jebroer scoorde in 2012 een clubhit met Herrie In Me Oor en was te horen in Nooit Meer Slapen van Yellow Claw. Samen met zijn labelgenoten Mr Polska en Boaz van de Beatz tourde Jebroer door Nederland. Met Boaz werkte hij aan de release van een EP.

Die EP is inmiddels uitgegroeid tot een heel album dat gepland staat voor het najaar. Brommer is de eerste single van het album. Regisseur Tim Swager maakte de videoclip.

Download Brommer op iTunes

Jebroer - Brommer

Loading ... Loading ...


YT@Jebroerfacebook.com/jebroer

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Jebroer – Brommer (video)

  1. Kamper

    Niet echt helemaal mijn ding, maar de cijfers voor Jebroer zijn erg mooi. 46.000 views in de eerste 36 uur.Dat is al ,twee maal zoveel als zijn vorige plaat (Herrie in mijn oor). Ik vind de dubstep van Jebroer gewoon minder strak en lekker lopend dan die van Yellowclaw.

      /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    Goeie sound en productie. Video had méér in gezeten. Het ‘verhaaltje’ en de humor is een beetje te beperkt.

      /   Reply  / 
  3. Debbie Tingen

    Hit, zonder twijfel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>