Hit of Shit: De Staat – Devil’s Blood (video)

Nieuwe album De Staat komt volgende maand, lead-single deze week 3FM Megahit

Op 16 september komt het nieuwe album van De Staat uit. Getiteld I_CON wordt het alweer de derde plaat van de band, na Wait For Evolution uit 2009 en Machinery uit 2011.

Voor dit nieuwe album ging De Staat naar Nashville en kreeg de band hulp van Vance Powell, die eerder met onder meer Jack White en The Raconteurs werkte. Vanaf september gaat De Staat met het nieuwe werk ook toeren langs de clubs.

Frontman Torre Florim: ‘We zijn allemaal zowel iconen als oplichters. Iedereen heeft wel eens ergens een profiel van zichzelf aangemaakt dat slechts een beperkt deel van zijn of haar werkelijkheid liet zien. We laten alleen dat deel van onszelf zien dat het beste werkt.’

Lead-single Devil’s Blood is deze week de 3FM Megahit. De song versterkt niet alleen het alternatieve imago van 3FM, maar belooft ook veel goeds voor het komende album. De officiële videoclip is gisteren opgenomen, dus volgt spoedig.

Download Devil’s Blood op iTunes

De Staat - Devil’s Blood

Loading ... Loading ...

Reserveren op Bol: I_Con (Deluxe Digipack)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: De Staat – Devil’s Blood (video)

  1. Hungry

    De Staat is back and strikes a homerun! Ben het met Giel eens: dit wordt hun grootste hit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>