Within Temptation ft Tarja – Paradise (What About Us?)

Twee jaar na Shot In The Dark eindelijk compleet nieuwe WT-single

Vorige week kregen we al een veelbelovende teaser, en nu is ie er dan echt. De gloednieuwe single van Within Temptation, samen met Tarja Turunen!

Na haar vertrek als frontvrouw van de Finse symphonic metalband Nightwish heeft Tarja een stevige internationale carrière opgebouwd in het genre. Haar bijdrage aan de nieuwe WT-single zorgt voor veel vocaal vuurwerk.

Paradise (What About Us?) gaat over constructieve samenwerking. ‘Om een nieuw paradijs te vestigen dat oprijst uit de as van het oude, moeten we samenwerken’, legde WT-leadzangeres Sharon den Adel eerder uit.

De prachtige videoclip vult het thema perfect aan. Deze single komt uit als onderdeel van een EP, met daarop drie demoversies van nummers die op het nieuwe Within Temptation-album zullen staan. Die plaat komt begin 2014 uit.

Download Paradise (What About Us?) op iTunes

Within Temptation ft Tarja - Paradise (What About Us?)

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Within Temptation ft Tarja – Paradise (What About Us?)

  1. ArjanH

    Tsja totaal niet mijn ding vind het ook erg dramatisch en te klef. Zal vast hoog scoren in dit genre en ziet er gelikt uit.

      /   Reply  / 
  2. Bart

    Within Temptation vond ik altijd super en onderscheidend met bijvoorbeeld het prachtige Mother Earth. De laatste tijd gaat het wat mij betreft bergafwaarts…..

      /   Reply  / 
  3. Loïs

    Hun nieuwe single klinkt geweldig!

      /   Reply  / 
  4. Peterke!

    Ja eindelijk! Dit nummer komt echt weer in het straatje van “Ice Queen”, “Mother Earth”, “Angels” & “Stand My Ground”. Hun vorige album vond ik heel sterk, maar ik denk dat ik deze nog beter ga vinden. Wat een geweldig nieuw nummer!

      /   Reply  / 
  5. MASH

    Prima nummer en dito clip! Maar stiekem hoop ik toch dat ze weer een beetje terug gaan naar de ‘Mother Earth/Memories/Running up that hill stijl.

      /   Reply  / 
  6. Ronald

    Toch weer mooi om te zien dat WT veel grootheden uit de metal kan samenbrengen, eerder hadden ze een hit met Keith Caputo (een van de betere metalzangers naar mijn mening) nu weer een met de ex frontvrouw van de band die in Finland met gemak de top 10 haalde en daar weken bleef staan…
    Goede track ook zeg. Vond het materiaal van WT de laatste jaren wat minder worden, maar deze is dik in orde.

      /   Reply  / 
  7. Johan van de Velde

    Leuk commercieel 80er jaren-achtig liedje in een stevige 2013 productie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>