Hit of Shit: Ayoub Maach – This Time (The Voice Kids)

Niet alleen de Voice, ook zijn charisma bracht hem de overwinning

Afgelopen vrijdag won Ayoub Maach het derde seizoen van The Voice Kids en nu is zijn eerste single uit! This Time is een cover van een mooi John Legend-liedje.

Sommige mensen hadden na de finale commentaar op zijn live vocalen, maar dat is niet helemaal eerlijk. Ayoub krijgt de baard in de keel dus dat hij soms wat meer moeite heeft om zijn stem onder controle te houden is begrijpelijk.

Bovendien draait de competitie niet alleen maar om de perfecte “Voice”, het zingen van alle noten, maar ook om eigenheid, herkenbaarheid, charisma; het totaalpakket. Ayoub heeft duidelijk de meeste potentie van alle finalisten. Een uitstraling waar je niet omheen kan en een eigen, herkenbaar geluid.

Al die – vaak ongrijpbare – factoren bezorgden Ayoub de overweldigende steun van het publiek en daarmee de eindoverwinning in de talentenshow. En de fans brengen zijn debuutsingle binnen een dag naar de top 15 in de iTunes-chart!

This Time op iTunes

Ayoub Maach - This Time

Loading ... Loading ...

Ayoub op Twitter en Instagram

Foto: Disney.

facebook share facebook share

54 Reacties // Reageer

54 thoughts on “Hit of Shit: Ayoub Maach – This Time (The Voice Kids)

  1. BéTé

    Talentenshow, coversingle, competitie, potentie, fans … eigenheid, herkenbaarheid, charisma; het totaalpakket?
    Ik ben geheel niet paranormaal begaafd hoor; maar ik voel …. ik voel … ik voel… een reactie aan komen!!!
    Ik zie een R!! Ik zie een A… nee, een O !! Is het Ron? Of Ronald?

      /   Reply  / 
  2. isabel

    ech mooi elke noot raakt me!
    en je bent zoooooo knap!

      /   Reply  / 
  3. Johan van de Velde

    Zo jong en dan al zo saai.

      /   Reply  / 
  4. Ronald

    Saaie cover. 13 in dozijn. Ayoub zal niet doorbreken.

      /   Reply  / 
  5. fenna

    jullie zijn gewoon jaloers omdat hij knap is en dat hij zo mooi zingt en waarom luister je het als je het saai vind heb je dan niks beters te doen?????
    en dit is superr mooi dus ik weet niet welke muziek jullie leuk vinden opra ofso!?

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

      Het is opera…

        /   Reply  / 
      1. fenana

        hb je hebt er gwn niet verstand van dus gawat beters doen

          /   Reply  / 
        1. Ronald

          Leer eerst eens normaal schrijven fenana…

            /   Reply  / 
    2. Ronald

      Doe normaal zeg!
      Nee opera vind ik ook niet leuk, maar dit ook helemaal niet. Goedkoop covertje uit een show op TV om even te scoren. Je weet zelf ook wel, fenna, dat we hierna niet veel meer van deze Ayoub gaan vernemen. Waarschijnlijk alleen optredens op kinderactiviteiten.

        /   Reply  / 
      1. Lin

        Ach, Fenna is gewoon verliefd :-)

          /   Reply  / 
  6. Johan van de Velde

    Beste Fenna

    Je moet toch eerst luisteren alvorens een oordeel te hebben?

    Dat heb ik gedaan, althans gedeeltelijk, want het was te saai om helemaal af te luisteren.

      /   Reply  / 
  7. Bart

    Op elke blog steeds weer diezelfde namen…zucht…..vermoeiend. Ik weet zeker dat mensen die gewoon willen weten wat de nieuwste muziek is, deze blogs niet meer gaan lezen…..Alleen door al die sneue reacties….

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      O, dan kunnen ze hier blijven. De nieuwste muziek is niet te vinden in Voice Kids,beste Bart. Zullen die mensen naar een ander topic moeten of kijken bij bijv. Alternative of andere onderdelen van dit blog.
      Dit gaat alleen over een entertainmentshow waar de winnaar als prijs een singletje mag uitbrengen. Weinig van doen met muziek dus.

        /   Reply  / 
      1. Bart

        Los van het feit dat ik the voice kids verschrikkelijk vind beste Ronald…….Is het misschien voor jou een idee om anders sites te bekijken. Deze blogs gaan voornamelijk over commerciele pop muziek en daar horen talentenjachten ook bij. Blijft raar dat net diegene die dat verschrikkelijk vind, hier het meest plaatst…

          /   Reply  / 
        1. Ronald

          Ik post ook op andere blogs hoor,maak je geen zorgen. Er mag ook gezegd worden dat veel mensen belazerd worden met shows als The Voice Kids, nietwaar?

            /   Reply  / 
          1. BéTé

            Ja, dat weet heel Nederland nu al wel door jouw geneuzel erover. Dus je kan er gerust mee stoppen… en anders; doe er iets concreets mee. Zoals ik al eerder zei; het heeft niemand nog geholpen en niemand is er ander over gaan denken. Daarom de vraag; ga eens bij jezelf te rade… wat levert het geneuzel jezelf eigenlijk op??

              /  
          2. Bart

            Zeker mag dat gezegd worden. Maar je hebt je punt wel gemaakt na al die jaren. We weten hoe je erover denkt. Ik begrijp serieus niet wat je er leuk aan vind om op elke blog over talentenjachten……ach weet je; laat ook maar! haha Succes ermee. Als jij er blij van word.

              /  
          3. Eva

            “Ik post ook op andere blogs hoor”.. ja dat heb ik gezien. Die kalk je ook vol met dit soort geneuzel. Niks nieuws dus!

              /  
  8. Ronald

    Geneuzel? Weet je wat geneuzel is, de ene show na de andere uitzenden en alleen maar ‘artiesten’ voortbrengen die scoren met een cover en daarna mislukken.Mensen die daaraan mee willen doen zouden bij zichzelf te raden moeten gaan. Wil je een speelbal van producers zijn die flink aan je verdienen of niet.

      /   Reply  / 
    1. Bart

      En weer hetzelfde verhaaltje! Dit stukje tekst kun je ook haast wel dromen of niet dan?
      Nu begin ik me toch echt zorgen te maken.

        /   Reply  / 
    2. BéTé

      Ga nou eens bij jezelf te rade … waarom jij vindt dat deelnemers daar – door jou – voor behoed moeten worden.
      En als je daar dan achter bent gekomen wat je drijfveer is … ga dan daar mee aan de slag. Maak je daar dan druk om in plaats van al die deelnemers aan talentenjachten; er is nog niemand slechter van geworden. Bovendien… zij (of hun ouders) maken hun eigen keuzes en hebben daar hun eigen verantwoordelijkheid in te nemen vervolgens.

        /   Reply  / 
      1. Bart

        precies; de talenten zien het alleen maar als een prachtige ervaring. En niemand denkt dat ze na de show meteen een superster zijn. Die tijd is allang voorbij. Ze weten dat het dan pas begint.
        Als de kandidaten zich er niet eens druk maken…..waarom iemand die talentenjachten haat wel….

          /   Reply  / 
      2. Ronald

        Er is nog niemand slechter van geworden? Leg jij dat eens uit aan al die zgn talenten die desondanks thuis zitten met geen carrière, ondanks deelname aan zo’n show? De meesten moeten nog harder knokken om er te komen om alleen al van dat mislukt talentenjachtdeelnemer stempel af te komen. En ook geen boekingen hebben.
        Vertel mij, hoe zijn ze er dan niet slechter van geworden?

          /   Reply  / 
        1. BéTé

          Pffff…. je bent verschrikkelijk!! Je hebt er een hele wetenschap van gemaakt. Ik kan me bijna niet meer van de indruk onttrekken dat je zélf slachtoffer bent geworden (in jouw ogen dan …) van een talentenshow. Ga aub hulp zoeken in plaats van steeds maar weer Blogs vervuilen met je zelf gecreëerde waarheden.

            /   Reply  / 
          1. Ronald

            Niks anders dan mijn visie op dat soort shows, BéTé. Als je dat vervuiling vind of niet wil lezen moet je hier wegblijven.
            Jij maakt blijkbaar ook een hele studie van mijn schrijfsels. En nee ik heb noit aan zo’n show mee gedaan. Júist om dat ik weet hoe die dingen in elkaar steken…

              /  
        2. BéTé

          Weten?
          Ronald … je dénkt alleen maar dat je het weet. Dat is niet zo; je vermoedt het!! En dat maakt een groot verschil.
          Feit is dat talentenshows bestaan.
          Feit is dat talentenshows zullen blijven bestaan.
          Feit is dat deelnemers er zich voor op zullen blijven geven.
          Feit is dat miljoenen kijkers er veel plezier aan beleven.
          Feit is dat jouw kruistocht tegen talentenshows geen zoden aan de dijk heeft gezet.
          Feit is dat jouw kruistocht tegen talentenshows nu geen zoden aan de dijk zet.
          Feit is dat jouw kruistocht tegen talentenshows NOOIT geen zoden aan de dijk zal gaat zetten.

            /   Reply  / 
          1. Ronald

            Nee dat is zo, al verschillende artikelen over verschenen van oud deelnemers dat ze ondanks deelname aan zo’n show thuiszaten. JIJ wil niet weten dat er zo aan toegaat. Groot verschil. De wurgcontractenn zijn algemeen bekend.
            Feit is dat er mensen blijven bestaan die de bedriegerij van die shows niet doorzien, feit is dat ze dan toch blijven kijken. Feit is dat die mensen toch wel kritiekloos zullen blijeven kijken, ook al ligt de marketing en manipulatie er dik bovenop.
            Maar een feit is ook dat jouw kruistocht tegen mijn schrijfsels geen zoden aan de dijk zet, dat nu ook niet gebeurd en NOOIT zoden aan de dijk zal zetten. Mijn visie en mening op die shows zal niet veranderen ook al hoop je dat natuurlijk van harte. Helaas.

              /  
          2. Kamper

            Een ander feit is dat talentenshows nauwelijks iets met Muziek hebben te maken. Daar heeft Ronald volstrekt gelijk in. Het is een entertainment programma. Ayoubs singletje stevent op een mislukking af verder met 3.000 views in een week. Dat is lachtwekkend. Waar zijn zijn fans?

              /  
          3. Bart

            Laat ons toch gewoon kandidaten volgen die wij leuk vinden……
            Jij leest waarschijnlijk alleen de zure verhalen Ronald, omdat jij zo anti bent. De meeste kandidaten zien het gewoon als enorm leuke ervaring en krijgen meer boekingen dan daarvoor. Er is geen één kandidaat die denkt na afloop van zo’n show ben ik een grote ster. Ze weten dat ze hard moeten werken. Talentenjachten bestaan nu al zo’n 13 jaar. Kandidaten weten inmiddels echt wel hoe het werkt.

              /  
    3. BéTé

      Goed lezen, Ronald. Je mening doet mij er niet eens zozeer toe.. we hebben tenslotte vrijheid van meningsuiting.
      Het gaat mij dus niet om de inhoud maar om de wijze waarop je die uit, de veelvoud hiervan en het zinloze karakter van het uiten van je mening.
      Daarbij; je halsstarrigheid op dit vlak is voor andere lezers/ gebruikers van dit Blog gewoon niet prettig om (steeds maar weer) te lezen.
      Ikzelf maak gebruik van dit Blog sinds een jaar en ben er poepflauw van; laat staan mensen die dit lot al 4 jaar moeten ondergaan.

        /   Reply  / 
      1. Bart

        Precies BéTé; en daar gaat het nou juist om..

          /   Reply  / 
  9. 020Nick

    Welke mensen worden belazerd? Wat is belazeren? Wanneer worden mensen belazerd? Als Ronald vind dat ze belazerd worden?? Volgens mij als ze zelf het idee hebben belazerd te worden, dan kijken ze niet meer naar de shows.

    New kids on the block, Take that, the backstreet boys, one direction steeds dezelfde jongensgroepjes die jonge meiden het hoofed op hol jagen. Dat is ooh commerce. Daar hour je Ronald NOOIT over. Terwijl het eigenlijk hetzelfde is. Maar wat maakt het uit? Mensen hebben er PLEZIER aan. Maar dat schijnt geloof ik niet door te dringen bij de heer Ronald. Hij steekt zijn zelfde verhaal telkens weer af op dezelfde manier als die verwarde, groezelige man en vrouw voor Amsterdam Centraal station de liefde van Jezus verkondigd. En ach.. die nemen we toch ook niet serieus? Voordeel van hun is dat je ze kan ontwijken of negeren. Dat is bij spammertje Ronald een heel karwei.
    Misschien een muziekblogje beginnen op een geheim Noord Koreaans servertje?

      /   Reply  / 
  10. Anoniem

    kippenvel gewoon woow wat een stem heb jij zeg!! en degene die zegge dat het saai is of dat hij er niks van bakt die hebben volgens mij geen oren om te horen hoe goed en gevoelig hij zingt. soo wat een jaloezie zeg hier. knap hoor Ayoub ga zo door!

      /   Reply  / 
  11. fenna

    ben het helemaal met je eens!
    vooral het einde is echt super mooi!!!!!

      /   Reply  / 
  12. hello

    cool

      /   Reply  / 
  13. fenna

    en haters mogen gwn weg hier ga wat anders doen dan hier de boel lopen verpesten jullie weten heus wel dat ayoub mooi kan zingen en knap is maar jullie zijn gwn jaloers.

      /   Reply  / 
  14. Ronald

    Totaal niet aangeslagen die single van Ayoub. Al na nog geen week niet meer terug te vinden bij de bovenste 100 van Itunes. n Volgende flop door Voice Kids is geboren…

      /   Reply  / 
    1. 020Nick

      En ondertussen heb jij je week doorgebracht met je nutteloze gespam en (Wat ik nog veel triester vind) In discussie gaan met de fans van Ayoub, waarschijnlijk allemaal pubermeisjes van 14.

      Ik hoop dat je trots op jezelf bent.

        /   Reply  / 
      1. Bart

        Inderdaad heel sneu 020Nick….

          /   Reply  / 
      2. Ronald

        Om dat even om 3.06 op een doordeweekse dag te melden. 020Nick, dat is pas sneu. Niks beters te doen dan afgeven op dat tijdstip op mensen die alleen maar melden dat een liedje geflopt is? Goh nu moet je dag weer helemaal goed zijn.
        Heb je geen werk ofzo?

          /   Reply  / 
        1. Johan van de Velde

          Ik heb meestal geen moeite met negatieve reacties. I

          Integendeel, die zijn veelal interessanter dan de soms nietszeggende zgn. positieve reacties.

          Wat ik minder leuk vind, zijn de op de persoon gerichte reacties.

          Onnodig.

            /   Reply  / 
          1. Bart

            Ik kan me niet voorstellen dat je nog steeds diezelfde mening van Ronald met veel plezier leest. Vind je dat dan een veelzeggende reactie Johan? 1000 keer hetzelfde verhaal……

              /  
          2. Johan van de Velde

            Ik zei: veelal.

            :-)

              /  
        2. 020Nick

          Er zijn ook mensen met nachtdiensten Ronald..:) En toevallig had ik heel even pauze.

            /   Reply  / 
  15. fenna

    sorry hoor maar de enige die een discussie aangaan zijn jullie dus hou je bek ofso lees terug wat voor waardeloze discussies jullie voeren en je zegt zelf dat het tijdverspilling is wrm ga je dan niet gewoon wat anders doen ik ben een fan jullie niet dus ga lekker naar yellow claw luisteren of weet ik veel wat OMG!

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Klasse.

        /   Reply  / 
    2. Ronald

      Nee bah. Ik hou niet van Yellow Claw.

        /   Reply  / 
  16. giefa_ayoub_lotfi

    mensen doe toch normaal alsof jullie het beter kunnen ga de boel hier niet verzieken met jullie idiote gedachte ayoub is hartstikke goed

      /   Reply  / 
  17. Esra

    WAUW LOVE YOU AYOUB<3<3<3<3<3 Je was gwn super goed!!!!♥ Je bent zo knap wauwie ♥.♥ Je ging sws winnen♡ Je was de besteXx ♡.♡

      /   Reply  / 
  18. Hafsasab

    Sorry hoor maar ik vind dat ayoub het heel goed heeft gedaan❤️Gewoon wow niemand kan precies als hem zijn mooi en knap dus alle ayoub fans meld je❤️💋😜

      /   Reply  / 
  19. Ronald

    Is dit onderwerp niet een beetje oud. Ayoub. Weer een voorbeeld van erg gehypted, maar totaal niks geworden…

      /   Reply  / 
  20. zuhal

    Waauww das super mooi , ik hou van je Ayoub xxxxxxxxxxx

      /   Reply  / 
  21. your fan

    prachtige stem en knap. wat wil je nog meer? ayoub, ik bn je fan ♥♥♥

      /   Reply  / 
  22. your fan

    jullie zijn gewoon jaloers, als je niet hoort dat dit prachtig is bn je doof.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>