Hit of Shit: Jebroer ft Ronnie Flex – Beter Nu (video)

2014 voorspoedig: debuutalbum, clubtour, festivals en singles

Begin dit jaar bracht Jebroer zijn debuutalbum Gouden Tranen uit. Van die plaat verschenen eerder de singles Deal Met De Rave en Hoesten Als Bejaarden.

Nu de nieuwe single Beter Nu met een feature van Ronnie Flex, geproduceerd door Boaz van de Beatz. De meest persoonlijke single van Jebroer tot nu toe, over hoe hij zich op zijn eigen manier van succes wist te verzekeren.

Voor Jebroer brak in 2014 een mooie periode in zijn carriere aan. Hij lanceerde niet alleen zijn debuutalbum. Er volgde een tournee langs de clubs en een druk festivalseizoen. Ook verscheen de single Miljoenen samen met Dirtcaps. In de komende tijd volgen ook nog releases met o.a. Paul Elstak en LNY TNZ.

Beter Nu op iTunes en Spotify

Jebroer ft Ronnie Flex - Beter Nu

Loading ... Loading ...

Jebroer op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Jebroer ft Ronnie Flex – Beter Nu (video)

  1. tammer

    Het refrein van Ronnie Flex is weer eens het fijne hoogtepunt. Jebroer zelf is wat stroef, zoals gewoonlijk. Zal best wel een (klein) hitje worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>