Hit of Shit: Mylène & Rosanne – MooiBoy (video)

Girl power-single die subtiel ook volwassen hiphop-acts behoorlijk dist

De nieuwe single van Mylène en Rosanne is een staaltje onvervalste girl power! De meiden schreven de tekst zelf met Tjeerd Oosterhuis, die ook de productie voor zijn rekening nam. MooiBoy staat nu op de derde plaats in de Kids Top 20.

Het is supergrappig hoe deze 15-jarige tweeling weerwoord biedt aan coole jongens die denken dat ze heel wat zijn door hun looks en kleding, maar een eigenlijk karakter van niks hebben. Ik noem geen namen, maar subtiel worden hiermee toch ook bepaalde ‘volwassen’ hiphop-acts behoorlijk gedist.

Mylène en Rosanne wonnen twee jaar geleden het Junior Songfestival en eindigden daarna op het Junior Eurovisie Songfestival op de achtste plek. Met MooiBoy scoren ze nu een tienerhit; de clip heeft al zo’n 700 duizend views!

MooiBoy op iTunes en Spotify

Mylène & Rosanne - MooiBoy

Loading ... Loading ...

Videoclip: MooiBoy

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>