Hit of Shit: Ali B ft Glen Faria – Gekke Kleine Jongen

Na tien jaar lanceert Ali nieuw album • Wekelijkse docuserie online

In 2016 is het tien jaar geleden dat multitalent Ali B voor het laatst een album uitbracht. Daarom trok hij met een groep bevriende artiesten naar Valencia om te werken aan een opvolger voor Petje Af. De eerste single is vandaag gelanceerd!

Gekke Kleine Jongen ging gisteren in première in de Coen en Sander Show op 538 en de lancering van Ali’s nieuwe werk gaat gepaard met een docuserie op YouTube. In de tweede aflevering hoor en zie je ook meer over de single.

In Gekke Kleine Jongen maakt Ali een tussenbalans op: ‘Hoe kan het dat zo veel is gelukt?’ Lekker geproduceerd met fijne vocalen van Glen Faria (Fit). Ali deinst er niet voor terug om zijn successen aan te halen, zoals het hoort in de hiphop. Maar hij blijft toch nuchter. Dat maakt het ook weer echt Nederlands.

Gekke Kleine Jongen op iTunes en Spotify

Ali B ft Glen Faria - Gekke Kleine Jongen

Loading ... Loading ...

Videoclip: Gekke Kleine Jongen

Ali B op Twitter en Facebook • Theatershow Je Suis Ali speeldata en tickets

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Ali B ft Glen Faria – Gekke Kleine Jongen

  1. tammer

    Mooie primeur hier. Ook een prima nummer eigenlijk. Alhoewel Ali muzikaal niet meer mee kan met de groten uit de Nederlandse Pop van nu. De Flexen, de SFB’s, de SBMG’s, LilKleine’s en de Lijpe’s. Wat? Wie? Jawel, gisteren direct 100.000 kliks op de eerste dag: https://www.youtube.com/watch?v=S_arH59H_8U

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>