Hit of Shit: Claudia de Breij ft Waylon – Mis Je Zo Graag

Schattig liefdesliedje chart-opvolger van monsterhit Mag Ik Dan Bij Jou

De opvolger van de moderne klassieker Mag Ik Dan Bij Jou van Claudia de Breij dient zich eindelijk aan. Het is een schattig liefdesliedje in duet met Waylon.

Ik Mis Je Zo Graag is geen compleet nieuwe song. Op YouTube heeft Claudia een soort demoversie uit 2011 staan en op haar album Wat Ik Zeker Weet uit 2010 staat een liveversie uit de theatershow Hete Vrede. Ze heeft het met Waylon in een studioversie opgenomen voor haar komende album Alles Is Goed.

Die plaat komt volgende week vrijdag 15 januari uit en bevat in totaal 13 tracks waaronder een 2016-versie van Mag Ik Dan Bij Jou en duetten met Paskal Jakobsen van BLØF en de vorig jaar overleden Nederpoplegende Thé Lau.

Het is niet echt fair om Ik Mis Je Zo Graag “de opvolger” te noemen van Mag Ik Dan Bij Jou. Zo’n nummer volg je niet op. Er komt gewoon weer iets anders. En Claudia heeft sinds 2010 meer muziek uitgebracht. Maar in termen van hitlijsten kan het wél de opvolger zijn, want de single gaat erg lekker in iTunes!

Ik Mis Je Zo Graag • SpotifyiTunes

Claudia de Breij ft Waylon - Ik Mis Je Zo Graag

Loading ... Loading ...

Videoclip: Mis Je Zo Graag

Video: Ik Mis Je Zo Graag (demoversie 2011)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Claudia de Breij ft Waylon – Mis Je Zo Graag

  1. BéTé

    Klinkt goed … met Waylon.

      /   Reply  / 
  2. Marcus Lucas Auteur

    Update: Officiële videoclip toegevoegd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>