K3 pareert aanvallen in Single Top 100

De Single Top 100 kent deze week grote verschuivingen. Maar liefst vijf plaatjes komen de top 10 binnen waarvan er drie gloednieuw genoteerd staan. Toch weet K3 alle aanvallen te doorstaan. Voor de vijfde week staat Ma Masé op de eerste plaats. Di-Rect volgt en daarna Nick & Simon. Ook Kane doet het goed met een entree op de 7de plaats.

De top 10:

1 (1) Ma Masé – K3
2 (-) Times are Changing – Di-Rect
3 (-) Het Masker – Nick & Simon
4 (3) Kon ik maar even bij je zijn – Thomas Berge
5 (2) Just Say Yes – Snow Patrol
6 (4) Geen Woorden – Frans Bauer
7 (-) No Surrender – Kane
8 (5) Mi Rowsu – Damaru & Jan Smit
9 (12) Empire State of Mind – Jay-Z & Alicia Keys
10 (25) Meet Me Halfway – Black Eyed Peas

Waar er zo veel winnaars zijn, kom je ook verliezers tegen. Django Wagner houdt de schade beperkt en zakt van 9 naar 12 met Mooie Blauwe Ogen. Slechter vergaat het Zanger Rinus, die Met Marlous onder de Douche van 7 naar 20 tuimelt. Ook Hit! heeft last van al het hitgeweld en gaat van 14 naar 23 met Wat Nou?! Lisa Lois moet zelfs van 17 naar 52 zakken terwijl ze twee weken terug binnenkwam op 4.

Net buiten de top 10 staat De Smokkelaar van Stef Ekkel en Johnny Hoes. Ze komen van de 15de plaats vandaan. Het verschil in verkoopcijfers met de nummers 10 en 9 is minimaal, dus wie weet staat het gelegenheidsduo volgende week wel in de top 10.

Bouke is Engelstalig gegaan en scoort met Wearin’ that Love on Hook. Vorige week nieuw op 23, nu doorgestegen naar 15. Ook Miss Montreal heeft weer een hit te pakken met het akoestische Addicted to Crying, dat van 24 naar 19 stijgt.

B-Yentl staat nog altijd met drie nummers tegelijk genoteerd in de Single Top 100. Opmerkelijk is dat niet het jongste nummer de hoogste positie pakt; Miracle zakt van 33 naar 35. Maar No One but You is de knaller. Al 51 weken genoteerd en nu van 32 naar 25 gestegen.

De overige Nederlandse binnenkomers:

40. Mike & Colin – Jij
42. Anouk – Woman
47. Real el Canario – Don’t Stop (wiggle wiggle)
75. Tiësto – Escape Me
89. Diego – Waar is toch de Pakjesboot?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>