Album Top 100: Caro Emerald blijft 1, Mooi Wark op 4

Deleted Scenes from the Cutting Room Floor blijft het best verkopende album van Nederland. Caro Emerald staat er nu 24 weken mee op de eerste plaats en de voorsprong op de nummer 2, John Mayer, is groot. Maar de hoogste regionen van de Album Top 100 kent nog meer Hollands trots. Mooi Wark komt namelijk op 4 binnen met het nieuwe album X.

De top 10:

1 (1) Deleted Scenes from the Cutting Room Floor – Caro Emerald
2 (2) Battle Studies – John Mayer
3 (3) Recovery – Eminem
4 (-) X – Mooi Wark
5 (4) Need You Now – Lady Antebellum
6 (6) Mamasé – K3
7
(7) The Fame/Monster – Lady Gaga
8 (9) Colorblind – Alain Clark
9 (10) Strike – The Baseballs
10 (11) So… Anything Else? – Miss Montreal

Miss Montreal is dus ook tot de top 10 doorgedrongen met haar tweede studioalbum. Wesley Klein bereikte vorige week de top 10 met het album Vandaag en Morgen, maar deze week zakt de Popstars-zanger van 5 naar 11.

DI-RECT mag met single Hold On dan geen hoge ogen gooien in de Single Top 100, het radiovriendelijke nummer stimuleert wel de albumverkoop. This Is Who We Are belandde na binnenkomst in een vrije val maar is inmiddels flink opgekrabbeld. De Haagse rockers stijgen deze week van 21 naar 15.

Ook Frans Duijts blijft als een tierelier verkopen. Zijn nieuwste album Leef Je Droom zakt van 19 naar 22 en staat nu 23 weken genoteerd. Voorganger Zo Ben Ik Mezelf stijgt deze week van 40 naar 26 en houdt het nu al 96 weken uit in de hitlijst.

De hele Album Top 100 vind je hier

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>