Toppers in Concert 2010 voert DVD Muziek Top 30 aan

Het is De Toppers weer gelukt hoor. De cd bereikte weliswaar niet de eerste plaats in de Album Top 100, maar de dvd van Toppers in Concert 2010 prijkt fier op 1 in de DVD Muziek Top 30. Het kwartet komt vanuit het niets op 1 binnen in de hitlijst. De Toppers verstoten daarmee K3 van de eerste plaats met de dvd van de Mamasé Show.

Overigens gaan er nog steeds geruchten dat De Toppers dit jaar voor het eerst met een kerstshow komen. Daarover ongetwijfeld binnenkort meer.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Toppers in Concert 2010 voert DVD Muziek Top 30 aan

  1. Johan van de Velde

    Je kunt Gordon niet kwalijk nemen dat hij hunkert naar succes. Vooral na zovele muzikale misstapjes. Met name succes als solo artiest is al tijden uitgebleven.
    Het lijkt er echter op dat dit project meer vorm heeft dan inhoud. Gebaseerd op het geluidsfragment hoeven de verwachtingen niet al te hoog gespannen te zijn. Het lijkt het zoveelste (slappe) aftreksel van Dromen Zijn Bedrog.
    Jammer.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Oeps, reactie bij verkeerde bericht geplaatst (zie “Gordon lanceert….”).

        /   Reply  / 
  2. Joey

    Ja, gaan de geruchten nog steeds dat er toppers-kerstshows komen? Gelukkig, ik hoop ook zo ontzettend dat ze er komen.. maar de hoop erop wordt steeds minder aangezien de kerst al steeds dichterbij komt en er nog steeds geen kaartverkoop is aangekondigd, dat doen de toppers altijd ruim van te voren.

    Hopelijk horen we snel meer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>