Koningin Van Alle Mensen op 1 in Single Top 100

Psy met Gentleman nieuw op 8 • Nielson & Miss Montreal met Hoe nieuw op 14

Koningin Van Alle Mensen, niet te verwarren met het vandaag uitgekomen Koningslied, komt deze week binnen op nummer 1 in de Single Top 100. Het lied, een bewerking van 15 Miljoen Mensen van Fluitsma & Van Tijn, is een initiatief van RTL Boulevard.

Het is een bedanklied voor koningin Beatrix dat sinds dinsdag verkrijgbaar is op iTunes. Alle opbrengsten van Koningin Van Alle Mensen gaan naar het Prinses Beatrix Spierfonds.

Frans Bauer, René Froger, Danny de Munk, Josje Huisman, Najib Amhali, Pia Douwes, Wolter Kroes, Lieke van Lexmond, Sandra Reemer, Tim Douwsma, Xander de Buisonjé, Willeke Alberti, Danny Froger, Jeroen van der Boom, Edwin Evers en Ralf Mackenbach zingen het lied samen met gastheren Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz.

Gentleman van Psy komt nieuw binnen op 8 en Nielson & Miss Montreal beginnen met hun zomerse duet Hoe ook sterk op plaats 14. Nog een single met een koninklijk tintje komt nieuw binnen op 35: Zo Mooi Als Jij van 3JS is uitgebracht als ode aan Máxima.

Het is een vrij rustige week qua nieuwe noteringen. Daardoor kunnen de nieuwe singles van Justin Bieber, Niels Geusebroek, Fall Out Boy, Imagine Dragons en Outlandish de lijst opnieuw binnenkomen in de onderste regionen van de lijst.

Alle nieuwe binnenkomers deze week:

01 RTL Boulevard United – Koningin Van Alle Mensen
08 Psy – Gentleman
14 Nielson & Miss Montreal – Hoe
35 3JS – Zo Mooi Als Jij
81 Gino Graus – Betoverd Met Je Ogen
90 Dennie Christian – Eens Komt De Dag
94 W&W & Ummet Ozcan – The Code

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>