Racoon met overmacht op 1 in Album Top 100

Tour bijna uitverkocht: nog wel tickets voor Apeldoorn en Zoetermeer

Het nieuwe album van Racoon komt deze week met overmacht binnen op de eerste plaats in de Album Top 100. Minder dan dat was teleurstellend geweest want Racoon is al een paar jaar een van de populairste bands van Nederland.

All In Good Time, zoals de nieuwe van Racoon heet, staat op 100 procent bovenaan, gevolgd door The Singles Collection van Miss Montreal nieuw op de tweede plek met 18 procent, en de Jan Smit Ballades op de derde plek met 17 procent. Die percentages laten zien hoe enorm de voorsprong van Racoon is.

Op 18 maart begint de nieuwe tour van Racoon. Als je nog kaartjes wilt moet je heel snel zijn. Bijna alles is uitverkocht. Er zijn nog wel tickets voor de shows op 9 mei in de Americahal in Apeldoorn en op 16 mei in Silverdome in Zoetermeer.

Album Top 10

1. Racoon – All In Good Time
2. Miss Montreal – The Singles Collection
3. Jan Smit – Recht Uit M’n Hart
4. Sam Smith – In The Lonely Hour
5. Frozen Soundtrack (Dutch Version)
6. Imagine Dragons – Smoke + Mirrors
7. Fifty Shades Of Grey Soundtrack
8. Janne Schra – Ponzo
9. Kensington – Rivals
10. Ed Sheeran – X (Multiply)

Smoke + Mirrors van Imagine Dragons debuteert deze week op de zesde plaats in de albumlijst. 3FM heeft de plaat vandaag uitgeroepen tot Album van de Week. Daar zijn we voorlopig nog niet vanaf. Imagine Dragons’ debuutalbum Night Visions uit 2013 staat inmiddels al 79 weken in de Album Top 100 genoteerd.

Ponzo van Janne Schra komt binnen de achtste plaats en lager in de lijst vinden we nieuwe releases van Roosbeef, Gotcha!, Drake, Mr. Polska, The Neal Morse Band, Steve Earle & The Dukes, Ne-Yo, Ibeyi, Charli XCX, Texas en Ntjam Rosie.

Video: albumtrailer Imagine Dragons (2 minuten)

Foto: Tommy N Lance.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Racoon met overmacht op 1 in Album Top 100

  1. @lbert

    Maybe nr.1 in de album top 100 maar het populairtste album van de week is Hitzone 72 !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>