Iron Maiden met overmacht op 1 in Album Top 100

Justin Bieber voert singles-chart opnieuw aan; hoogste nieuwe Kygo

Het zestiende studioalbum van heavy metal-band Iron Maiden komt deze week met overmacht binnen op de eerste plaats in de Album Top 100. The Book of Souls duwt de registratie van Toppers In Concert 2015 naar de tweede plek.

Nooit Meer Terug van Fresku opent sterk in de lijst op de derde plaats, gevolgd door nieuwe albums van de Poolse rockband Riverside en het Noorse trio A-ha. Net buiten de top 10 nieuwe releases van Ane Brun en Five Finger Death Punch.

Album Top 10

1. Iron Maiden – The Book Of Souls
2. Gerard, Jeroen, Rene – Toppers In Concert 2015
3. Fresku – Nooit Meer Terug
4. Riverside – Love, Fear And The Time Machine
5. A-ha – Cast In Steel
6. Dr. Dre – Compton
7. Kensington – Rivals
8. Soundtrack – Frozen
9. The Weeknd – Beauty Behind The Madness
10. Dotan – 7 Layers

Hoogste nieuwe single van Kygo

In de Single Top 100 staat What Do You Mean? van Justin Bieber voor de tweede week bovenaan. Vrijwel de hele top 10 is bij de singles hetzelfde als vorige week. Alleen de nummers 4 en 5 verwisselen, maar dat verschil is heel klein.

De hoogste nieuwkomer in de singles-chart is Here For You van Kygo en Ella Henderson op de 47ste plaats. Weer zo’n nummer met het typische popgeluid van 2015. Een vermenging van pop en (deep house-achtige) dance, met sterke beats en een tikje mistroostige vocalen. Wat wordt het een prachtig muziekjaar!

Video: Here For You van Kygo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>