Nieuw seizoen The Voice Kids trapt af met Blind Auditions

Eerste beelden • Wendy van Dijk barst in tranen uit tijdens opnames

Nick & Simon, Angela Groothuizen, Marco Borsato, geëmotioneerde, trotse ouders, en uiteraard het onontdekte jonge zangtalent van Nederland. Het derde seizoen van The Voice Kids start vanavond met de eerste Blind Auditions.

Het format is grotendeels hetzelfde als bij The Voice of Holland, maar er is maar één liveshow: de finale. De jonge talenten (8 t/m 15 jaar) introduceren zichzelf in vijf Blind Audition-shows. Daarna volgen drie Battle-shows richting de finale.

Wendy van Dijk hield het al tijdens de eerste opnames niet droog. In het AD vertelt ze over het optreden van de kleine Demy: ‘Zij ontroerde me zo, dat de tranen in mijn ogen sprongen. Echt omdat het zo knap was wat ze deed.’

De presentatrice vindt The Voice Kids het allerleukste om te maken. ‘Het is zo puur en ongedwongen. Het doet me echt iets om ze te zien optreden. Het geluk dat van zo’n kind af spat, dat is waar het in het leven om gaat’, aldus Wendy.

De allesbeslissende live finale vindt plaats op vrijdag 21 februari. Dan weten we wie de opvolger wordt van Fabiënne Bergmans en Laura van der Kaam. De winnaar mag een single opnemen en krijgt een studiebeurs van 10.000 euro.

Het derde seizoen van #TVK begint vanavond om 20.30 uur op RTL 4.

The Voice Kids: WebsiteFacebookTwitterYoutubeInstagram

Eerste beelden:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw seizoen The Voice Kids trapt af met Blind Auditions

  1. Yoshi

    Ik snap niet waarom Amerika geen Voice Kids gaat doen, ze hebben zo makkelijk een Miley Cyrus of Justin Bieber 2.0: kasssaaaa!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>