Auditie van Ayoub uit The Voice Kids internethit

Video Nederlands-Marokkaanse engel al bijna 400 duizend keer bekeken

Tijdens de grote Voice heeft de dubbele blind auditions, ook wel blind blind audition genoemd, eigenlijk nog niet echt voor verrassingen gezorgd. Maar dat is sinds afgelopen vrijdag in de junioreditie The Voice Kids heel anders.

De jonge Ayoub deed in het eerste seizoen ook al eens auditie. Nu is hij terug, en hoe! Zijn optreden was voor zowel de coaches als het publiek blind. Mensen dachten dat ze een meisje hoorden zingen, want Ayoub heeft de baard nog niet in de keel. Zijn stem is nog erg hoog, en helder als een zingende engel.

De liedkeuze, Jar Of Hearts van Christina Perri, was een schot in de roos. Dat bleek ook toen het origineel na de uitzending meteen flink scoorde in iTunes. Zowel Angela, Nick & Simon als Marco wilden Ayoub heel graag in hun team. Het jonge supertalent koos uiteindelijk voor een plek in Team Borsato.

Qua aantallen views voor de auditievideo ging Ayoub in eerste instantie ongeveer gelijk op met Stephanie, die indruk maakte met haar versie van Raggamuffin. In de loop van de week nam Ayoub een flinke voorsprong. Zijn auditie is (na die van Demi, die langer online staat) het bestbekeken in dit seizoen.

Maar we zijn er natuurlijk nog niet. Vanavond kan je om 20.30 uur op RTL 4 kijken naar meer sterke audities in het derde seizoen van The Voice Kids.

Volg Ayoub hier op Twitter

Terugkijken: Ayoub met Jar Of Hearts

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Auditie van Ayoub uit The Voice Kids internethit

  1. Henk

    Ik heb dit liedje de afgelopen week zo vaak beluisterd, kan er geen genoeg van krijgen. Het raakt me tot diep in mijn ziel. Wat is dit mooi, zo kwetsbaar.
    Overigens is dit niet het best bekeken filmpje op YouTube van de Voice Kids van dit seizoen. Dat is nog steeds Demi http://www.youtube.com/watch?v=gS8-JU2uSk0 Ook fantastisch overigens, maar zij staat al iets langer op YouTube.

      /   Reply  / 
    1. Chantal

      Nu niet meer. Ayoub heeft nu net iets meer vieuws dan Demi en is daarmee de best bekeken video van TVk. Zijn video zou een deze dagen echt zo een miljoen kunnen passeren. Wat een prachtige stem, het doet me een beetje denken aan de stem van Adele. En die vibrato is bijna hetzelfde als die van Whitney Houston. Ik denk dat we hier een winnaar hebben. Ben benieuwd!

        /   Reply  / 
  2. kees

    het klinkt heel mooi ik heb hem laten horen aan mijn familie
    zij vonden het ook mooi

      /   Reply  / 
  3. Diana

    Deze jongen kan schitterend zingen! Ik kan er niet genoeg van krijgen. Jammer dat je hem niet ziet optreden. Voor mij is hij nu al de winnaar van The Voice Kids! Ik hoop dat we in de toekomst veel meer van hem gaan horen.

      /   Reply  / 
  4. Diana

    Wat een schitterende stem heeft deze jongen! Ik kan er geen genoeg van krijgen en heb hem dan ook vaak beluisterd. Alleen jammer dat je hem niet zag optreden.
    Voor mij is hij nu al de winnaar van The voice kids. Ik hoop dat we nog veel van hem zullen horen en zien in de toekomst.

      /   Reply  / 
  5. Johan van de Velde

    Dit ventje zingt best mooi en niets ten nadele van hem, maar ik bespeur wel Autotune hier en daar.

    Vreemd dat men dat schijnbaar nodig vindt.

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      Autotune bij live-optreden? Ik wist niet dat het bestond …

        /   Reply  / 
      1. Johan van de Velde

        Ja, ik geloof dat dat bestaat. Maar dit is volgens mij niet direct (‘live’) uitgezonden, dus dat maakt het nòg makkelijker…

          /   Reply  / 
  6. Dennis Wijngaard

    Lol @autotune. Wat een bullshit.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Sorry dat ik je illusie verstoor, Dennis Wijgaard, maar het is bijna publiek geheim, dat er in deze shows flink met Autotune (of Melodyne) wordt gewerkt.

        /   Reply  / 
      1. Nico

        Melodyne rules!
        Ik werk er vaak mee, zodat de artiesten trots kunnen zijn op hun “prestaties”.

          /   Reply  / 
        1. Nico

          Bovenstaand tv programma weet ik overigens niets vanaf, kijk ik niet naar.

            /   Reply  / 
          1. Johan van de Velde

            Ik ook niet. Met “deze shows” bedoelde ik: dit soort programma’s.

              /  
  7. Marisa

    Is hij in het 1e seizoen tot de blind auditions gekomen? Ik kan het namelijk niet vinden..! Hij is geweldig!

      /   Reply  / 
  8. nancy

    De originele versie van Christina Perri is bijna even mooi.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>