Finalisten The Voice Kids maken tour door Nederland

Heerlen, Terneuzen, Alphen, Breda, Hoorn, Zaandam, Doetinchem, Assen

Vanavond de vierde show in het derde seizoen van The Voice Kids. Uit de Blind Auditions kwamen tot nu toe al meerdere hele grote tienertalenten naar voren. Dat belooft veel goeds richting de grote live finale op vrijdag 21 februari!

En daarna houdt het niet op. De talenten van Nick & Simon, Marco en Angela gaan na de finale namelijk op een theatertournee door Nederland. Tijdens een anderhalf uur durende show brengen ze dan onder meer hun eigen solo-optredens en de gezamenlijke nummers uit de tv-shows ten gehore.

Over vier weken (op vrijdag 14 februari) wordt bekend wie er in de finale van The Voice Kids zullen staan. De uiteindelijke winnaar of winnares zal tijdens The Voice Kids On Tour iedere keer samen met drie andere finalisten optreden.

De première van The Voice Kids On Tour vindt plaats op zondag 30 maart in Studio 21 te Hilversum. Daarna zullen de jeugdige talenten te zien zijn in Heerlen, Terneuzen, Alphen aan den Rijn, Breda, Hoorn, Zaandam, Doetinchem en Assen.

Kaarten voor The Voice Kids On Tour kosten 23,50 euro (exclusief kosten, inclusief garderobe en drankje) zijn vanaf vandaag in de verkoop via rtltickets.nl

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Finalisten The Voice Kids maken tour door Nederland

  1. Yoshi

    Marcus: zijn er al namen van artiesten bekend voor het komende programma: the Hit van RTL 5??

      /   Reply  / 
    1. Marcus Lucas Auteur

      Jawel die staan ook op de site van RTL, in (sociale) media, en in reacties onder het vorige stukje op NLpop. Ik dacht te wachten tot het programma daadwerkelijk op tv is. Exacte begindatum is nog niet bekend. Als je het op prijs stelt wil ik er best een kort stukje over plaatsen, maar het leeft pas als de show op tv is.

        /   Reply  / 
      1. Yoshi

        Ik denk dat het dan inderdaad handiger is om net voor de show hier wat over te plaatsten. Bedankt voor je reactie!

          /   Reply  / 
  2. melissa15

    ik wil mee doen met zinen dat kan ik goed mij juf zegt dat ik goed kan zinen groetjes van melissa

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>