Spannende battles bepalen finalisten The Voice Kids

Vanaf vanavond worden in drie afleveringen de zes finalisten gekozen

Vanavond beginnen de Battles in het derde seizoen van The Voice Kids. In de Blind Auditions zijn veel toptalenten langsgekomen dus het wordt spannend!

Enkele favorieten om de finale te halen zijn Ayoub, Demi, Bodi, Jarmo, Dionne, Cas, Iris, Georgiefa, Kaitlyn en Stephanie. Maar dat is alleen voorspelling na hun sterke audities. In de battle-ronde kan natuurlijk nog van alles gebeuren.

Anders dan in de volwassen Voice volgt in The Voice Kids na de Battles een sing-off en daarna meteen de grote live finale. De teams van Angela, Marco en Nick & Simon bestaan nu elk uit 15 jonge talenten. In iedere battle zingen drie van hen samen één liedje. De coach kiest dan telkens de beste kandidaat.

Na vijf battles zijn er per team vijf kids over. Zij zingen hun auditienummer dan nog een keer in de sing-off. Daarna kiest de coach zijn/haar twee finalisten.

Team Borsato trapt vanavond af, volgende week Team Angela, en de week daarna Team Nick & Simon. De grote finale vindt plaats op vrijdag 21 februari. De winnaar mag een single uitbrengen en krijgt een studiebeurs van 10.000 euro.

Volg The Voice Kids ook op Twitter, Facebook en Instagram.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spannende battles bepalen finalisten The Voice Kids

  1. Henk

    Niet normaal zo mooi weer dat trio met Ayoub, Ieke en Merel. Het leken wel 3 engeltjes. Alweer tranen in mijn ogen. Zo mooi. Die Borsato heeft te goede kandidaten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>