Ook Isabel en Katrina finalisten The Voice Kids-3 (video)

Nick & Simon gaan met twee talentvolle meiden de eindstrijd aan

Na spannende en soms emotionele battles in The Voice Kids hebben Nick & Simon vrijdagavond hun finalisten gekozen. Isabel en Katrina zijn de gelukkigen!

Isabel is vanaf haar 7de bezig met muziek, daar kan ze haar gevoel in kwijt. Daarnaast turnt ze fanatiek. Ze traint 13 uur per week en heeft ook al prijzen gewonnen. Haar auditie is op Youtube ruim 211 duizend keer bekeken.

Katrina was er helemaal vroeg bij. Zij zingt al vanaf haar 3de! Katrina komt dan ook uit een heel muzikaal gezin. Inmiddels speelt ze ook piano, en een beetje gitaar en viool. Haar auditievideo is op Youtube 175 duizend keer bekeken.

Vorige week koos coach Marco de eerste twee finalisten. Uit zijn sterke team koos hij voor Ayoub en Demi. Zij zijn favorieten voor de eindoverwinning. Vooral Ayoub is heel populair en wordt gezien als een uitzonderlijk groot talent.

Ayoub, Demi, Isabel en Katrina zullen het in de spectaculaire live finale op 21 februari opnemen tegen twee talenten uit het team van Angela. Die moeten echter nog gekozen worden, en dat gaat aanstaande vrijdag gebeuren!

[videostrip guid="011969735"]

Volg The Voice Kids ook op Twitter, Facebook en Instagram.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ook Isabel en Katrina finalisten The Voice Kids-3 (video)

  1. Samiraa

    Katrina moet winnen, zei is echt the best! Issabel is ook wel goed. Maar katrina is echt beter en kan heel goed zingen, zet um op meid je kunt et! Ik stem voor jou veel geluk en succes chineesjee!! Hahaha love

      /   Reply  / 
    1. elljeans

      Volgens mij zij is filipijns meisje 😊

        /   Reply  / 
  2. Vinn

    Ik zelf zag liever Emmy doorgaan, wat een prettig eigen geluid heeft zij!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>