Stephanie en Nieloefaar finalisten The Voice Kids-3 (video)

Volgende week de grote live finale met vijf meiden en één jongen

In drie spannende battle-shows zijn de finalisten in The Voice Kids gekozen. Vrijdagavond bracht Angela als laatste coach haar team terug tot twee talenten voor de eindstrijd. Haar keuze viel uiteindelijk op Stephanie en Nieloefaar.

Stephanie krijgt zangles en pianoles en ze kan zichzelf begeleiden op een keyboard. Daarnaast schrijft ze ook zelf teksten. Ze weet al precies wat ze wil: op een groot podium staan met een eigen band en achtergrondzangeressen.

Nieloefaar kreeg muziek met de paplepel ingegoten. Haar moeder heeft dat gestimuleerd. Ze zingt al vanaf haar vijfde, en speelt ook nog viool, piano, en sinds kort ook gitaar. Verder houdt ze van toneelspelen en paardrijden.

Stephanie en Nieloefaar zullen het volgende week in de live finale opnemen tegen Isabel en Katrina uit team Nick & Simon en Ayoub en Demi uit team Marco.

Na Fabiënne (seizoen 1) en Laura (seizoen 2) is er nu een flinke kans dat voor het eerst een jongen The Voice Kids wint. Ayoub is namelijk een grote favoriet. Maar het wordt hoe dan ook een prachtige finale met alle zes de talenten!

[videostrip guid="011970814"]

Volg The Voice Kids ook op Twitter, Facebook en Instagram.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Stephanie en Nieloefaar finalisten The Voice Kids-3 (video)

  1. Analist

    On-be-grij-pe-lijk dat Angela Iris en/of Fauve niet meegenomen heeft naar de finale! Die waren zowel in de battle als in de sing-off écht beter qua zang! Dat zijn in ieder geval mijn Fa(u)v(e)orieten van team Angela.

      /   Reply  / 
  2. Henk

    Toch was deze battle-show veel en veel minder goed dan die van Borsato. Zo vind ik het heel jammer dat Dionne geen finaleplaats heeft uit zijn team. Ja ik weet het, hij mocht maar 2 kandidaten meenemen en hij heeft ook de goede keuze gemaakt. Maar Dionne is toch beter dan de finalisten die gisteren door mochten. Maar ik gun het alle kandidaten, ik vind deze VoiceKids wel heel erg goed. Volgende week kijk ik en ik hoop dat Ayoub geen nadelige gevolgen heeft van die baard in zijn keel.

      /   Reply  / 
  3. Ronald

    Whatever. Van geen van allen zullen we nooit meer wat horen. Een show met kinderen die een soort karaoke doen gaat echt niet voor een doorbraak zorgen. Die moeten gewoon weer naar school.

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Er wordt helemaal niet over een doorbraak gepraat. Het is prachige televisie en deze kinderen krijgen gewoon een kans om meer ervaring op te doen.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        O, toch niet. ze doen dus mee aan zo’n grote TV show om uiteindelijk met lege handen te komen staan? Er zijn betere manieren om ervaring op te doen dan deze uitbuitshow alleen voor de kijkcijfers. Nu leren ze dat het nog moeilijker wordt om door tebreken want ze zijn ‘iemand uit The Voice’ en dat het veelal mooie praatjes…

          /   Reply  / 
        1. BéTé

          Laat het toch los Ronald! Wat beweegt jou in Godsnaam??
          Met jouw Kruistocht tegen deze shows heb je nog steeds niks- nada – niente bereikt.. en raad eens; je gaat er ook niks – nada – niente mee bereiken :)
          Wellicht kun je alle ex-kandidaten op gaan vangen en functionele lotgenotencontact weekends gaan organiseren met en voor hen.
          Ik kan me namelijk zo goed voorstellen dat je vanuit je eigen trauma (en hoe je daar al bijna mee om hebt leren gaan ….) al deze kandidaten beter kunt gaan helpen. Dat is een veel betere insteek dan steeds weer hier op dit Blog negatieve uitlatingen te doen.
          Houd je ons op de hoogte van de ontwikkelingen? Ik en heel veel anderen … blijven dan gewoon lekker genieten van de shows.

            /   Reply  / 
          1. Bart

            Precies!Onvoorstelbaar! Elke blog weer diezelfde mening! Dat hij niet door heeft dat echt niemand zich zo druk maakt om die talentenjachten
            ( liefhebbers & geen liefhebbers ). Zelfs de kandidaten staan er nog nuchterder in.

              /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>