Stephanie, Demi, Katrina, Isabel, Ayoub of Nieloefaar?

#TVK-poll en voorbeschouwing op de grote finale van vrijdag

Vrijdag zullen we weten wie het derde seizoen van The Voice Kids wint! Stephanie, Demi, Katrina, Isabel, Ayoub en Nieloefaar zullen strijden in de spectaculaire live finale waarin de kijker zal bepalen wie de winnaar wordt.

Hoe gaat het vrijdag in zijn werk?

Uit elk team treden de finalisten eerst solo op. Marco, Angela en Nick & Simon bereiden zich nu ook voor, want zij zullen vervolgens samen met hun talenten optreden! Daarna valt de beslissing wie doorgaat naar de laatste ronde.

De drie overgebleven talenten brengen vervolgens hun single ten gehore. Kijkers stemmen dan voor de laatste keer om de winnaar te bepalen. Diegene wint de trofee, een studiebeurs van 10.000 euro, en mag een single uitbrengen.

Er zijn gastoptredens van Laura, winnares van vorig jaar, en Julia, winnares van de grote Voice. De presentatie is zoals altijd in handen van Wendy en Martijn.

Wie moet The Voice Kids-3 winnen?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Je kan in deze poll op meerdere talenten tegelijk stemmen. Deze poll telt uiteraard niet mee in de uitslag van vrijdag, maar houden we gewoon omdat het leuk is.

• Profiel Team Marco: Ayoub en Demi
• Profiel Team Nick & Simon: Isabel en Katrina
• Profiel Team Angela: Stephanie en Nieloefaar

Volg The Voice Kids ook op Twitter, Facebook en Instagram.

Na de finale zit het muzikale avontuur er trouwens nog niet op voor de kids. Van 30 maart tot en met 31 mei trekken de finalisten het land in met hun theatertour.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>