Uniek! Trijntje genomineerd voor Grammy

Trijntje Oosterhuis heeft weer een prestatie van formaat neergezet. De Nederlandse zangeres is genomineerd voor een Grammy Award, één van de belangrijkste muziekprijzen ter wereld. Het komt zelden voor dat een Nederlandse artiest in de race is voor een Grammy, al had Tiësto vorig jaar al een nominatie te pakken. Trijntje is genomineerd voor het nummer Alfie, afkomstig van het Burt Bacharach-songbook The Look of Love.

De Nederlandse zangeres is genomineerd in de categorie ‘Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalist(s)’, oftewel het beste instrumenteel gearrangeerde nummer gezongen door een zanger of zangeres.

Geweldige prestatie, heel erg gefeliciteerd en ik zal duimen tot 8 februari, als de Grammy’s worden uitgereikt.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Uniek! Trijntje genomineerd voor Grammy

  1. J

    En vergeet Junkie XL niet :)
    Genomineerd voor beste remix (Madonna – 4 Minutes)

      /   Reply  / 
  2. chansadres

    Dus eigenlijk wint Burt Bacharach de prijs voor zijn arrangement?

      /   Reply  / 
  3. De Goede Zint

    Gast, de ARRANGEUR is genomineerd. Toevallig zingt Trijntje het. Al zou de arrangeur winnen krijgt ze geen Grammy. Besteed liever aandacht aan Junkie XL. Die telt wel mee.

      /   Reply  / 
  4. Leroy

    Geweldig! Het arrangement van Vince Mendoza is prachtig en verdiend een grammy, zeker omdat het nummer wordt bijgestaan door Trijntje. Vince Mendoza heeft Trijntje dan ook vaak uniek in haar soort genoemd. Zij heeft de combinatie van alle factoren. Zeer bijzonder getalenteerd, dus ze telt wel zeker wel mee :-)

      /   Reply  / 
  5. elswittem

    Hoi! 

    Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondkijken, ben voorheen nog op dit forum geweest en nu kon ik niet meer inloggen omdat ik mijn oud paswoord en inlognaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

    Maar ok, hallo ieder1

    Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na het overlijden van mijn man. Ik heb een dochter van 12 jaar dus alle tips zijn welkom!

    Groetjes,

    Els Wittem

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>