Muziek André Rieu in populaire T Mobile Dance

Telefoonboer T Mobile heeft een zogeheten viral het net opgeslingerd: een lollig filmpje waar iedereen elkaar op tipt. Je zou het als een reclame kunnen zien, alleen wordt er geen reclamezendtijd gekocht. En vinden mensen het leuk om naar te kijken, zodat ze het doorvertellen. Het betreft de T Mobile Dance; in een vol station begint iemand te dansen en voor je het weet doet iedereen mee. Geïnspireerd op de eendagshype de flash mob. Bij André Rieu loopt het geld nu vast binnen.
T Mobile gebruikt namelijk The Second Waltz een fragmentje in de T Mobile Dance. Het bedrijf moet daarvoor betalen. In elk geval een bedrag om het nummer te mogen gebruiken, mogelijk ook nog een gage voor elke keer dat het filmpje wordt bekeken.

De T Mobile Dance staat al enkele weken online en het originele filmpje is al 12 miljoen keer bekeken. Daarnaast is het nummer door veel fans nog eens geplaatst op talloze andere websites. Leuk voor André!

Bekijk de T Mobile Dance:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Muziek André Rieu in populaire T Mobile Dance

  1. lonki

    welke liedjes zijn dit die er gebruikt worden?!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>