Boris, Do, Caro en Jenny toeren met Wicked Jazz Sounds Band

De Wicked Jazz Sounds Band gaat op tournee en wat voor één! Er zijn deze winter negen optredens gepland met bijdrages van Boris, Jenny Lane, Caro Emerald en Do. Dat alles onder de noemer the Groovalicious Tour. Het collectief heeft deze week de video bij The Biggest Sin op YouTube geslingerd en dat belooft een grote hit te worden.

Met van de eerste tot de laatste minuut de Nederlandse crème de la crème van funk, soul en jazz. Jenny Lane zal de avond openen, gevolgd door de Wicked Jazz Sounds Band en Boris & band met een feature van DO of Caro Emerald (zie tour schema).

Tijdens ontmoetingen onderweg zijn de bands op het idee gekomen om hun kwaliteiten te bundelen. Met ruim dertig topmuzikanten, zangers en zangeressen op het podium wordt deze swingende belevenis een must see voor iedere muziekliefhebber, belooft de organisatie.

11 december (Caro), Waerdse Tempel in Heerhugowaard
17 december (Caro), Effenaar in Eindhoven
19 december (Do), Patronaat in Haarlem
23 december (Caro + Do), Paradiso in Amsterdam
9 januari (Caro), Het Paard in Den Haag
16 januari (Do), Metropool in Hengelo
22 januari (Do), Parkstad Limburg Theater in Heerlen
30 januari (Caro), Tivoli in Utrecht
12 februari (Do), P3 in Purmerend

facebook share facebook share

23 Reacties // Reageer

23 thoughts on “Boris, Do, Caro en Jenny toeren met Wicked Jazz Sounds Band

  1. BoycotIdols

    Kijk, hier nu een Idol die iets bereikt heeft door zich alleen met muziek bezig te houden. Muziek ja, geen rare mediauitspattingen door te gaan schaatsen ofzo…
    Naar mijn mening is Boris degene die het het verst geschopt heeft als ex-deelnemer van Idols. Samen met Roger en zijn band Intwine. De rest kan bij het grofvuil.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Alleen muziek?
      Boris Spelen in O.N.M een soap.
      Op het moment in Ranking the stars een TV spelletje.
      Kom op Boycotidols bij de les blijven.

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Dat staat niet in verhouding tot de mediageilhied die meerdere Idols hebben. Zijn hoofddoel is duidelijk muziek, bij anderen is dat de media

        Btw, Ik volg geen soaps, dus dat weet ik dan ook niet he, slimmerik.

          /   Reply  / 
        1. Geesje

          Ik kijk ook geen soaps, maar als er iets in een showbiss programma verteld wordt neem ik aan dat het ook gaat gebeuren!
          En het is ook gebeurd beaamd Sanne, die maakt er alleen een mooier verhaaltje van. Maar feit blijft dat hij in een soap verschijnt.
          Het zelfde heeft Thomas Berger gedaan ook als zichzelf, hoe heet het dan? (mediageil?)

            /   Reply  / 
        2. BoycotIdols

          O mij god. Dat is nou echt een uitspraak voor iemand die alles geloofd wat er in de media gezegd wordt. Geen wonder dat programma’s als Idols zo goed aan je verdienen, Geesje…

            /   Reply  / 
      2. Sanne

        Verkeerde informatie, Geesje. Hij heeft niet meegespeeld in ONM, hij heeft er in ieder geval niet geacteerd. Maar wel opgetreden, een miniconcert samen met twee van zijn bandleden. Niet gezien? En wat betreft Ranking, tja dat heb ik ook niet begrepen. Knap iemand die het voor elkaar heeft gekregen om hem over te halen om daar te verschijnen. Het is daar ook duidelijk te zien dat dat totaal zijn ding niet is.

          /   Reply  / 
        1. BoycotIdols

          Oei Geesje. Je weet het allemaal toch zo goed?
          Bij de les blijven, Geesje.

            /   Reply  / 
        2. Remko

          Zichzelf dan wel zijn muziek verkopen is niet de sterkste kant van Boris

            /   Reply  / 
        3. Geesje

          Zat hij in een soap of niet? In welke hoedanigheid maakt niet uit. Niet dat het mij uitmaakt, maar hij begint in elk geval mee te werken om zijn kop op TV te laten zien.
          Ik weet dat je om zijn hardst geroepen hebt dat Boris dat nooit zou doen, nu Wala ook Boris gaat voor de bijl.
          Ik denk trouwens dat jij dat erger vind dan Boris zelf.
          Als het zijn ding niet was had hij natuurlijk nee gezegd. Eigen keuze ook van Boris.

            /   Reply  / 
        4. Tja

          Hoe diep kun je zinken om aan ranking the stars mee te doen?
          Dat is echt het ergste van het ergste, je hele hebben en houden op tafel gooien.
          Waarom zou hij dat doen als hij er zo’n hekel aan heeft???
          Nou?? Media aandacht heet dat .

            /   Reply  / 
  2. Sanne

    Ja hij verscheen in een soap, dan wel als gewoon een optredende Boris met zijn eigen nummers zonder acteerwerk. En dat vond hij een leuke ervaring. En of hij het erg vindt om in een tv-spel mee te doen? Ik vermoed zomaar dat hij het liever niet had gedaan, zo zijn ongemakkelijke houding te zien. Het zal niet makkelijk zijn geweest om hem over te halen.

      /   Reply  / 
    1. Gijs

      Misschien vond hij het wel leuk (ga nog altijd uit van eigen wil en keuze) maar is hij in sociaal opzicht gewoon wat onhandig (lees: voelt hij zich niet snel op zijn gemak in gezelschap). Dat is wel vaker te zien aan de manier waarop hij zichzelf presenteert in interviews en dergelijke: hij komt niet echt ontspannen over en komt (op tv althans, want verder ken ik de beste man niet) niet echt over als een open, toegankelijke man. Meer iemand voor klein, bekend en hem vertrouwd gezelschap lijkt mij. En dat dat in zijn werk een handicap kan zijn blijkt uit sommige reacties hierboven: hij heeft tot nu toe nog niet de sympathie van het grote (cd’s kopende) publiek kunnen winnen. Zijn muziek alleen is (nog) niet genoeg…

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Misschien moet ie zich extra bewijzen, hij is toch iemand uit Idols. En iedereen weet ondertussen dat dat niet in je voordeel werkt wil een langdurige serieuze carrière als popmuzikant opbouwen. Eerder in je nadeel, grote kans dat je flopt.

          /   Reply  / 
    2. Geesje

      Ach gaat toch weg niet makkelijk zijn geweest om hem over te halen, voor hem 20 andere die wel mee zouden doen, of zouden die het te druk hebben? Je denkt toch niet dat ze smekend bij hem aan de deur hebben gestaan.
      En wat die leuke ervaring betreft, ook Boris probeert zo zieltjes te winnen voor zijn muziek net als elke andere artiest die in zulke programma’s meedoen.

      Maar nogmaals het maakt mij niks uit en groot gelijk heeft hij, alleen moet ik er vreselijk om lachen dat je nu zelf om de oren geslagen wordt, met wat je bij andere zonodig te pas en te onpas weer neer moest tikken dat iemand dat niet nodig heeft als ze serieus met muziek bezig zijn.
      Je ziet nooit te hard roepen, en op andere neer kijken.

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Je snapt er werkelijk niks van he, Geesje. Echt werkelijk niks. Hij komt in dat programma en is met zijn muziek bezig door daar op te treden. Niet zoals velen zich concentreren op heel iets anders als bijv. schaatsen. Dan heet het mediageil. Is heel iets anders. O o iemand zingt in een soapje een liedje, weegt niet op tegen de mediageilheid van de meeste anderen.
        Je moet eens afleren mensen op te hemelen als het niks voorstelt, wordt je minder naief van Geesje. Niet alles wat de media je voorschotelt is goed en waar, silly girl.

          /   Reply  / 
        1. Tja

          Sorry hoor, maar hebben we over dezelfde Boris als bij ranking the stars??
          Hij zit daat als een boer met kiespijn, maar ja, anders wordt hij vergeten dus hij moet wel.
          Conclusie, alles om bekend te blijven want ranking the stars is toch wel het ergste door al je hebben en houden en sexleven op tafel te goeien, dan kun je beter gaan schaatsen.
          BTW, heeft iemand Hairspray al gezien??
          Daar speelt idols van het eerste uur Jim Bakkum een van de hoofdrollen en doet dat echt bijzonder goed.
          Hij danst zingt en acteert op hoog niveau en bespeelt de hele zaal met zijn komische talent,geweldige knipogen HAHA,e hele zaal ligt plat.
          Dat is talent.
          Heel goed van Jim en Jamai dat ze zich hebben verbreed en niet alleen hebben ingezet voor de muziek, ze hebben zich toch opgewerkt tot alroundartiesten. De muziekwereld is aan het doodbloeden, dus chapaue voor deze hardwerkende en gedisicplineerde jongemannen.

            /   Reply  / 
        2. Tja

          Ondertussen heeft Jim natuurlijk ook nog de meeste hits gescoord van alle idols bij ekaar.

            /   Reply  / 
  3. r'love

    Euhmm, ok, het blijft smaak, maar de beste man heeft nog geen echte hit gehad!!,dat zou wel iets kunnen schelen.
    Bovendien maakt hij muziek die doet denken aan jaren 80 funk zonder cathchy hook, mischien wil hij dat ook niet, maar om hem nou credible te noemen ben ik het niet mee eens.
    Hij kan waarschijnlijk niet beter dan dit en ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat hij geen makkelijk mens is om mee te werken( in de Studio)
    Hij kan redelijk zingen( dat is ook smaak) maar mist, voor mij althans, star-quality en orginaliteit.
    Do daarintegen heeft wel star-quality maar de laatste jaren geen enkel leuk liedje, terwijl zij dat makkelijk kan dragen.
    Ik vind Jenny Lane de eerste leuke,originele artiest van de laatste tijd.

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Dat hebben al die Idols niet, een echt grote hit gehad. Allemaal in de week na de hype van het programma. Gemaakte hit,dus.

      In vergelijking, Boris’laatste album verkocht beter dan van Jim, check de jaarlijst…
      Overigens zou ik ook niks van hem kopen hoor, er zijn betere acts in het genre waarin hij zich bevind…

        /   Reply  / 
      1. Gijs

        Nou, Nikki heeft wel een top 40 hit gehad met Bring me down (nummer 7 of zo) en dat ruim een half jaar na Idols, toen de hype al over was. Ikzelf was haar in ieder geval tegen die tijd alweer vergeten, maar aangenaam verrast. Maar eens dat Idolswinnaars (of welke ander talentenjacht ook) extra hard moeten werken om te bewijzen dat ze ook echte muziek kunnen maken. Maar goed, Waylon lijkt het te lukken, Nikki lijkt mij ook iemand die hard werkt en Lisa geef ik zeker ook een kans. Rest is m.i. vrij kansloos (lees: talentloos ;-)

          /   Reply  / 
        1. BoycotIdols

          Nikki heeft nu al stemproblemen toch? Moeten dus nog maar zien of ze na haar herstel zich in de picture kan spelen. Lisa tja, ook geen blijvertje denk ik.

            /   Reply  / 
  4. Gijs

    @Boycotidols: klopt, moeten we idd even afwachten, maar reageerde op je eerste stukje dat geen enkele idol een grote hit heeft gehad na de hype. Persoonlijk vind ik Waylon, Nikki en Lisa positieve uitzonderingen qua stemgeluid en muziekkeuze tov van hun voorgangers, gun ze het wel. Maar goed, only time will tell…

      /   Reply  / 
  5. roos

    En na 6 jaar hebben ze het nog steeds over Jim. Dat heeft hij toch maar mooi bereikt !

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Boris komt met Live My Life Live en royale single Bubblin’ | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>