Trijntje gaat nog één keer scoren met Burt Bacharach

Trijntje Oosterhuis heeft de laatste jaren vooral gescoord met haar Burt Bacharach songbooks. Beide cd’s werden overladen met platina en ze gaf er uitverkochte concerten mee. Het Bacharach-avontuur bracht haar zelfs in Japan. Naar verluidt gaat Trijntje in 2010 met iets anders aan de slag – leuk voor de fans! – maar op de valreep van 2009 gaat ze nog één keer scoren met de levende legende.

Op 27 november verschijnt namelijk Best of Burt Bacharach Live, een cd/dvd die Trijntje in oktober opnam in de HMH met het Metropole Orkest. “Doordat een en ander zo prachtig uitpakte, hebben we besloten om dit juweeltje in drie verschillende formaten uit te brengen. Een blu-ray (inclusief documentaire en exclusieve foto’s), een dvd + highlights cd en een dubbel-cd”, aldus het team rondom Trijntje.

Mogelijk gaat ze ook nog met het orkest langs bij Pauw & Witteman. Daarna is het echt tijd geworden dit (song)boek te sluiten en over te gaan op iets nieuws en verfrissends.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Trijntje gaat nog één keer scoren met Burt Bacharach

  1. Geesje

    Super!

      /   Reply  / 
  2. Angela

    Super! Ik ga zowel de DVD als 2CD kopen. Ik was erbij tijdens de opnamen in de HMH en ik vond het een fantastische avond. Ik kijk al uit naar het resultaat! Ik ben ook al erg benieuwd naar hetgeen wat Trijntje ons in 2010 gaat brengen!

      /   Reply  / 
  3. Leroy

    Prachtige artwork en wat ziet Trijntje er prachtig uit :) Zo ook tijdens het concert in de HMH :) Ze zag er echt super mooi uit en zong uiteraard geweldig :D ! Ook ik ga zowel de DVD als ook de 2CD kopen :D Laat haar nog maar 1 keer scoren met BB :D ! Ben benieuwd naar haar nieuwe eigen werk in 2010 :D !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>