Violisten Rieu en Jansen tijdelijk uitgeschakeld

Magere tijden voor ‘s lands bekendste violisten. Zowel André Rieu als Janine Jansen zijn tijdelijk uitgeschakeld. Rieu kampt met een infectie aan zijn evenwichtsorgaan waardoor hij voor dit weekend enkele shows heeft moeten aflassen. Janine Jansen is overwerkt en neemt daarom even gas terug, meldt haar platenmaatschappij. Het toeval wil dat Janine juist deze week een videoclip heeft uitgebracht om het nieuwe album Beau Soir aan te jagen.

Hoelang Jansen precies uit de roulatie is, is volgens een woordvoerder van haar platenmaatschappij Universal nog niet duidelijk. Ze staat in elk geval niet meer op het podium tot eind oktober. Ze heeft alle optredens tot dan – enkele tientallen in totaal – afgeblazen. Ze hoopt 24 september wel bij de première van een documentaire over haar leven te zijn op het Nederlands Film Festival in Utrecht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Violisten Rieu en Jansen tijdelijk uitgeschakeld

  1. Pingback: Drama voor André Rieu: Arena-concerten afgezegd | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>