Caro Emerald in duet met Italiaanse zanger Giuliano Palma

Het eerste officiële duet van Caro Emerald is een feit. De zangeres heeft Riviera Life opnieuw opgenomen met Giuliano Palma voor de Italiaanse markt. Het nummer is daar al sinds juli op de radio te horen, de zangeres heeft het nummer nu zelf ook op YouTube geüpload zodat fans buiten Italië ook kennis kunnen nemen van deze samenwerking.

Riviera Life is in Italië de derde single. Giuliano Palma is een lokale artiest die inmiddels een handjevol albums uitbracht. De zangeres geniet in Italië veel airplay, komt mij ook ter ore van Nederlanders op vakantie in het land van de pizza’s en pasta’s.

Gisteren was Caro te gast in de talkshow Knevel + Van den Brink. Tot veel nieuwe verhalen kwam het daar helaas niet, maar wel verklapte de zangeres dat wordt overwogen om in Nederland toch weer wat concerten te doen na het festivalseizoen. Eerder lag dat niet in de planning, maar Caro vertelde vorige week op 3fm dat een tweede album langer op zich laat wachten dan eerder aangenomen. Dus met een goeie nieuwe show worden de Nederlanders vast wel weer vermaakt. Wordt vervolgd.

Beluister Riviera Life in duetvorm:

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Caro Emerald in duet met Italiaanse zanger Giuliano Palma

 1. LauW

  Heb hem inderdaad al gehoord op de radio in Italie en toen dacht ik al; hey dit is iets nieuws. Leuk gedaan.

    /   Reply  / 
 2. Chessie

  Inderdaad, heb hem meerdere malen in Italie gehoord, toen niet wetend dat ze dat nummer ook met een Italiaanse zanger had opgenomen.
  Maar klinkt goed.

    /   Reply  / 
 3. Martin

  Is Stuck niet de 3e single in Italië? Die heb ik veel op de radio in Italië gehoord een paar weken geleden iig. Sowieso was haar muziek echt veel te horen overal daar :)

    /   Reply  / 
 4. BoycotIdols

  Zij gaat goed. Mooie zelfstandige carriere opgebouwd.

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Als je deze exacte reactie nou es onder Pearl Josefzoon’s bericht zou plaatsen….

     /   Reply  / 
   1. Johan van de Velde

    Maar ff serieus, ze gaat inderdaad bijzonder goed!
    Wat me wel opvalt is dat er weinig aandacht is voor de mensen die achter de schermen aan dit succes hebben meegewerkt. Met name over de producer(s) en schrjiver(s) van haar materiaal hoor je weinig.
    Misschien is dat wel bewust. En ach, het grote publiek vindt dat ook niet interessant en Caro is natuurlijk een prima boegbeeld.

      /   Reply  / 
 5. Pingback: Album Top 100: RHCP stoten Adele van 1, Caro in top 10 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>