Nieuw album Caro Emerald rauwer en dramatischer

Het duurt nog wel even voordat Caro Emerald haar tweede album uitbrengt, dat zou zomaar 2013 kunnen worden. Veel hangt af van hoe haar internationale carrière zich ontvouwt. Dat neemt niet weg dat er in de spaarzame vrije uurtjes wordt gewerkt aan de opvolger. Caro en haar team hebben nu zeven liedjes klaar liggen, vertelt ze in het AD. “Rauwer, dramatischer en dieper. Maar ook: stijliconen uit de jaren ’50, mode en fotografie”, omschrijft ze de kernwoorden van het nieuwe materiaal.

“We werken heel filmisch. Schrijven liedjes op basis van beelden. En tja, de verwachtingen zijn enorm hoog. Ik ben geen nieuwkomer meer, kan hard van m’n voetstuk vallen. Maar ik voel geen angst. Natuurlijk zou het een strop zijn als de rest van de wereld ‘Caro Emerald deel twee’ niet mooi vindt, maar zelfs dan voel ik me geen verliezer. Dan heb ik het ontzettend leuk gehad en m’n dromen waargemaakt.”

Beluister You’re All I Want for Christmas:

Van Deleted Scenes from the Cutting Room Floor zijn wereldwijd nu meer dan 800 duizend exemplaren verkocht. In Nederland werd het album 5x platina. De cd staat bijna 100 weken genoteerd in de Album Top 100. Caro is momenteel in de singles charts terug te vinden met het kerstliedje You’re All I Want for Christmas, een duet met Brook Benton.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuw album Caro Emerald rauwer en dramatischer

  1. Pingback: Caro Emerald spreekt over tweede album in DWDD | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>