Behind the scenes bij nieuwe album Wouter Hamel (video)

Pompadour (waarschijnlijk) albumtitel • Alle details op een rijtje

Eindelijk nieuws over het komende album van Wouter Hamel. Het is allemaal nog een beetje vaag, maar beter dan niks. Alle nummers voor de plaat zijn af. Wouter is druk bezig met de release, die gepland staat voor de lente.

Woensdag liet de zanger los dat één van de tracks een duet zal zijn met de Deense alternatieve singer-songwriter Penny Police. Wouter had haar een berichtje via Facebook gestuurd nadat hij haar liedje I Do Care hoorde.

Donderdag kwamen nog meer details naar buiten. Het album bevat in totaal 14 nummers. Wouter is razend enthousiast (‘I’m so excited I couldn’t not write this in capitals’) en liet de tracks thuis uit zijn speakers knallen. Het afgemixte materiaal wordt naar Japan gestuurd want het album komt daar als eerste uit.

En tenslotte gisteren een aanpassing van Wouters website. We zien een tijdelijk artwork met de tekst: ‘When the lights started flashing & the room started shaking’, maar of dat de titel van het album wordt, of de eerste single, of slechts een stukje uit een songtekst? Dat zullen we moeten afwachten!

Hoewel, we kunnen speculeren. In de behind the scenes-teaser die Wouter gisteren online zette wordt het album aangekondigd onder de titel Pompadour. De afbeelding van ‘When the lights started flashing & the room started shaking’ is wel vierkant, dus zou wellicht iets met de eerste single te maken kunnen hebben.

Bekijk video (instrumentatie is van albumtrack):

Wouter Hamel: FacebookTwitterNieuwsbrief

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>