Danny de Munk met Tuig Van De Richel op 1 in iTunes

Grootste hit uit afgelopen seizoen van ABOVT is nieuw levenslied

Het zat eraan te komen het is ‘m gelukt: Danny de Munk staat op 1 in iTunes met Tuig Van De Richel! Het is een levensliedversie van een rapnummer van Lil’ Kleine, die op zijn beurt een nieuwe versie van Zo Verdomd Alleen maakte.

Ook op de nieuwe versie van Zo Verdomd Alleen is Danny te horen. In eerste instantie was dat de enige single na de seizoensfinale van Ali B Op Volle Toeren, maar de reacties op Tuig Van De Richel waren zo positief dat besloten werd om ook dat nummer uit te brengen. Met resultaat! Het is een geweldige track.

Het origineel van Tuig Van De Richel door Lil’ Kleine kan je hier beluisteren en hier gratis downloaden. De nieuwe versie van Zo Verdomd Alleen van Lil’ Kleine ft Danny de Munk kan je hier beluisteren op en hier op iTunes downloaden.

Download Danny de Munk – Tuig Van de Richel op iTunes

Video: clip van Tuig Van De Richel uit Ali B Op Volle Toeren


YT

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Danny de Munk met Tuig Van De Richel op 1 in iTunes

  1. Ton

    Na Ciske de rat nu weer een nummer 1 hit !!!!!

      /   Reply  / 
  2. Rick

    trots op danny ik ben pas 13 maar toch ken ik veel liedjes van hem en nu dit.. ik ben ook een grote fan van Lil Kleine en jullie zijn gewoon allebei top!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>