Ringtone rommel: Na Crazy Frog nu Snuffie Bunny

snuffie bunnyIn Nederland zijn er elke dag nog enkele duizenden mensen die dure ringtones en wallpapers voor je mobieltje kopen via Jamba-reclames. Dat bedrijf zet nu hoog in op Snuffie Bunny, een of ander sneu konijn dat niet van de muziekzenders is weg te slaan. Jamba denkt hiermee zo'n hit in handen te hebben, dat Snuffie Bunny zelfs een single heeft mogen opnemen: Snuffie Song.

Het resultaat is gruwelijk. Een zoet stemmetje zingt op bijna onverstaanbare wijze iets over knuffelen. De video erbij doet me vermoeden dat het om een wortel gaat, al lijkt me dat lastig om mee te identificeren voor de luisteraar.

Blijkbaar zijn er dus zotten die voor dat konijn betalen. Anders had Jamba zich al lang teruggetrokken uit de tv-reclames. Toentertijd vond ik die Crazy Frog verschrikkelijk, maar het plaatje was wel succesvol. Het voerde zelfs de hitlijsten van het Verenigd Koninkrijk en België aan. Laten we hopen dat Snuffie Bunny niet zo ver komt.

facebook share facebook share

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Ringtone rommel: Na Crazy Frog nu Snuffie Bunny

  1. Ronald

    Troep verkoopt he, Herman
    Ik vraag me ook weleens af waarom mensen geld aan dit soort troep uitgeven.

      /   Reply  / 
  2. Maarten

    ik word gestoord van die snuffie bunny op tv! pokkekonijn!

      /   Reply  / 
  3. Benny12345

    Dat pokke konijn heeft al op 1 gestaan in de duitse hitlijsten :S

    Hopelijk hier niet, want dat zou gewoon weg een dieptepunt zijn voor de muziek.

      /   Reply  / 
  4. Peter

    Ik heb hem al. Toch leuk?

      /   Reply  / 
  5. Snuffie Bunny

    JEZUS.. :S wtf, ben ik hier uren bezig met een mooi liedje te maken voor jullie, GODVERDOMME JULLIE, DAT NEDERLANDSE KUTPUBLIEK, leer ik de nederlandse KUTtaal uit m’n hoofd om het voor jullie ook GODVERDOMME verstaanbaar te maken, en guess what?!
    Vinden ze het GODVERDOMME niet leuk. Nou, stik er maar in hoor!

      /   Reply  / 
  6. Snuffie Bunny

    Ik ga wel weer aan m’n wortel knagen.. :S

      /   Reply  / 
  7. Ronald

    Op mijn bord Snuffy Bunny. Dan maak je me tenminste nog blij. Nu niet.

      /   Reply  / 
  8. Ronald

    O ja, Snuffie je bent niet uren bezig met het maken van een mooi liedje, want dan spreekje namelijk al gauw over maanden. Uren gewerkt? Nou knap hoor. Maf k’nijn.

      /   Reply  / 
  9. BartzZ

    Nou ik vind het prima geslaagd hoor SnuffyBunny :) Proficiat !

    Is er trouwens een manier hoe ik het kan downloaden ofzo?

    Grtz

      /   Reply  / 
  10. Stacey

    ik Vind hem best Cute maar … Idd Ze Overdrijven wel een beetJj

      /   Reply  / 
  11. ZRT

    14 augustus 2008 – Bron: portablegear.nl
    http://www.portablegear.nl/nieuws/1/6/8832/Speciale_website_voor_zakelijke_ringtones_van_start.htm

    Er is een website van start gegaan speciaal met ringtones voor zakelijke gebruikers om een alternatief te bieden aan de drukke ringtones-sites die vooral gericht zijn op jongeren.

    Dirk-Jan Bax, 36 jaar, ondernemer en oprichter van de de site vertelt dat hij met een probleem zat nadat zijn oude mobiele telefoon was stuk gegaan. Voor zijn nieuwe BlackBerry zocht hij op internet leuke ringtones, waarmee hij ook zakelijk voor de dag kon komen.

    “De ene website was nog gekker dan de andere en tussen die vele duizenden ringtones was het onmogelijk een geschikte zakelijke ringtone te vinden. Dat zou me een paar uur kosten en daarmee wel een hele dure ringtone worden”, vertelt Dirk-Jan Bax. “Ik begon bijna te denken dat ik de enige in Nederland was met dit probleem, maar mijn collega’s en zakelijke relaties bleken bij navraag eigenlijk tegen hetzelfde aan te lopen. Ik heb toen in de zomervakantie de stoute schoenen aangetrokken en onder het mom van ‘less is more’ een website laten bouwen met slechts een kleine selectie ringtones, die ook geschikt zijn voor zakelijk gebruik.”

    Om juist de zakelijke gebruiker van dienst te zijn, zijn de ringtones heel eenvoudig te bestellen, tegen eenmalige kosten (red.€2,60), dus geen abonnement en het aanbod blijft klein.

    je vindt de zakelijkeringtones op http://www.zakelijkeringtones.nl

      /   Reply  / 
  12. Ringtone

    Tja, als een reclame maar irritant genoeg is wordt er vanzelf over geschreven ;-)

      /   Reply  / 
  13. Niels

    Ik snap sowieso niet waarom mensen geld uit geven aan die reclames. Maar vaak zijn dat natuurlijk kinderen die erin trappen, en daarna huilen bij hun ouders dat hun beltegoed opeens snel verdwijnt door een of ander abonnement. Stelletje tv terroristen die makers!
    Idd op mijn bord met dat stinkkonijn, met zijn zoete poepliedjes.

      /   Reply  / 
  14. Hetty Vissers

    Maak je niet druk allemaal. Zo’n hype gaat wel voorbij. Ik haal mijn ringtones nu via http://www.TimboJimbo.nl. Zij hebben speciaal een zakelijke pagina waarop veel rustige ringtones gezet zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>