Nog veel meer jaren ’90-revivals op komst

In de hitlijst van deze week staat een handjevol nummers uit de jaren '90 in een nieuw jasje gestoken. Waterfall van Atlantic Ocean bijvoorbeeld. En dan zijn er nog talloze acts uit de jaren '90 die een revival overwegen, zoals 2 Unlimited laatst al naar buiten bracht. Om over het succes van 90's-party's nog maar te zwijgen. Volgens EditieNL (filmpje) komen er nog veel meer revivals uit het vorige decennium.

Dat de popmuziek oude muziek recycelt, is niets nieuws onder de zon. Zoveel artiesten spelen leentjebuur bij het verleden. Toch is deze 90's-revival wel een beetje armoe. Het zijn vaak nummers die nagenoeg intact zijn gelaten, alleen voorzien van een snellere of langzamere beat. DJ Jean met The Launch, Wonderfull Days in een jump-versie… nee, toch niet echt een vooruitgang te noemen.

Nog zo'n artistiek gezien mislukte revival: Waterfall, nu met videoclip:

Zie ook:
- Ray en Anita werken aan comeback 2 Unlimited

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nog veel meer jaren ’90-revivals op komst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>